5 ötlet, hogy újjávarázsold a megunt pólódat

Ha belejössz, soha többé nem akarsz majd boltban vásárolni!

5 ötlet, hogy újjávarázsold a megunt pólódat

Biztosan neked is van a szekrényed mélyén néhány olyan elfekvőben lévő póló, vagy pulóver, amiket már inkább csak otthon viselsz. Mivel nincsenek rossz állapotban, ezért nincs szíved kidobni őket. Nos, nem is kell, hogy a kukában végezzék, az alábbi DIY videók segítségével ugyanis percek alatt újjávarázsolhatod őket!

Megunt pólóból crop top

Ez a legegyszerűbb és legtrendibb módja egy régi póló felújításának. Nem baj, ha nincs varrógéped, ezeket a darabokat ugyanis varrás nélkül is elkészítheted. Csak egy olló kell hozzá, és régi pólódból máris szexi crop top lett. Az szélek elszegéséhez használj vízálló textilragasztót, így biztos nem kezdenek majd foszladozni. Nézd meg a videót és vágj is bele!

Még több haspóló!

Ez a megoldás kicsit bonyolultabb, de az eredmény olyan különleges lesz, hogy megéri a fáradtságod. Végy egy sima pólót, vágj neki négyzetalakú nyakvonalat, majd szabadulj meg az alsó részétől is, és a kivágott anyagdarabokból készítsd el hozzá a hosszú ujjakat. A videóban mindent lépésről-lépésre elmagyaráznak.

Egy régi pulcsi is lehet menő

Egy haspólóvá várazsolt pulcsi tökéletes lehet például az őszi természetjárásokhoz, a bringázáshoz, de egy csajos napon simán felveheted a városba is. Lehet, hogy elsőre bonyolultnak tűnik az elkészítése, de nyugi: ebben a tutorialban mindent elmagyaráznak.

Megkötős és szexi

Van egy csomó régi spagetti pántos topod és trikód, amikkel nem tudsz mit kezdeni? Egy kis leleményességgel igazi trendi, nyári darabbá alakíthatod őket. Első lépésként csinálj belőlük egy crop topot, tehát vágj le egy nagyobb darabot az aljából, majd ezt a textil darabot felszanálva kösd át elől a topot. Nyugi, a videó elmagyarázza!

Ha igazán pro vagy

Az alábbi videóban 3 különböző módszert is elleshetsz! Készülj fel rá, hogy a barátnőid imádni fogják a felújított ruhatárad, és könyörögni fognak, hogy az ő ruháikat is alakítsd át.

Még több

Divat