3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete augusztusban

A nyár vége néhány jegynek olyan lehetőségeket hoz, mint senki másnak. Mutatjuk, kik a hónap szerencsései.

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete augusztusban

Ikrek

Eddig joggal érezhetted úgy, hogy 2020 nem a te éved, sőt, csak elvett tőled. Az augusztus cserébe mindenért kárpótol, szinte nevetségesen szerencsésnek érzed majd magad. Két munkalehetőség közül is választhatsz, és bármelyik mellett is döntesz, mindkettőnek magasan jobbak a feltételei a jelenlegi helyednél. Végre rendeződnek az anyagiak, ami az életed más területeire is nagyon pozitív hatással lesznek.

Oroszlán

Évek óta játszadozol a gondolattal, hogy külföldre költözz, de eddig te voltál saját magad legnagyobb gátja ebben. Egészen mostanáig: rájöttél, hogy amit elképzelsz, és amiben hiszel, azt erővel ruházod fel. Ennek köszönhetően a hónap második felében kapsz egy külföldi állásajánlatot, méghozzá egy olyan országban, amit mindennél jobban imádsz.

Vízöntő

Mostanában szinte csak a munkádra koncentráltál, a szabadidődben is inkább új képességek fejlesztésén dolgoztál, míg a magánéletet csúnyán parkolópályára tetted egy csalódás miatt, ami már nem is olyan friss. Még jó, hogy nem csak tőled függ a szerelmi életed alakulása, egy srác ugyanis hirtelen betoppan a semmiből, egyenesen a szíved közepébe, és nem mozdul onnan – talán soha. Ne tiltakozz, engedd, hogy ezen a téren is csupa jó történjen veled végre.

Még több

Divat