5 zseniális színész, akik rábólintottak egy borzalmas sorozatra

Nem volt más választásuk, vagy tudatos döntés volt? A listából kiderül!

Shailene Woodley

Shailene Woodley elképesztően tehetséges színésznő: legutóbb ezt a Hatalmas kis hazugságok Jane-jeként mutatta be, amiért Emmy-díj jelölést kapott és másodjára versenyezhetett a Golden Globe-ért is. Viszont a színésznő karrierjét egy elég béna sorozat, Az amerikai tini titkos élete indította be. Ennek kezdeti elképzelése egy tinilányról szólt, aki az apja repülőgép balesetben bekövetkezett halálát okolta azért, hogy házasság előtt lefeküdt a pasijával, majd teherbe esett. A kritikusoknak már az első évad sem jött be, a Rotten Tomatoes nevű oldalon 38%-on áll, míg az utolsó, 5. évad már 20%-ra csökkent az értékelés…

Fotó: Profimedia – Red Dot

Hugh Jackman

Imádod Hugh Jackmant bármiben is szerepeljen? Teljesen egyetértünk: legyen akár Farkas az X-Menben, akár éneklő cirkuszigazgató A legnagyobb showmanben, az ausztrál sztár mindenben szuper. De képzeld, a sorozatok világába mégsem sikerült betörnie! Amikor 2007-ben megpróbálkozott vele, akkor egy kaszinóról szóló krimi musicalben vállalt fontos szerepet, ráadásul a sori producere is volt. A Viva Laughlin című sorozat viszont pont olyan borzalmas volt, mint amilyennek hangzik, így összesen kettő (2!) darab epizód után le is vették a műsorról.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Emma Roberts

A két évadot megélt Scream Queens – Gyilkos történet bár kezdetben szuper koncepciónak tűnt, a vége felé egyre jobban eluralkodott rajta a cringe-érzés. Kínos párbeszédek, rossz alakítások sora… Mindezt viszont félkézzel mentette meg Emma Roberts, aki tökéletesen játszotta a klasszikus zsarnoki lányt. Chanel Oberlin az ő megformálásában irtó vicces karakter lett, akit imádtál utálni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Rami Malek

A most már Oscar-díjas Rami Malek szintén a szárnypróbálgatásai áldozatául esett. A nagy áttörés reményében szerepet vállalt a Házi háború című szitkomban, ami két szülő küzdelmét mutatja be a tini gyerekeikkel. Rami a srácok egyik barátját alakította, de bármennyire is tehetséges volt már fiatalon is, ő sem tudta megmenteni a sorozatot a kínosságtól. A két évadot megélt produkciót konkrétan az ötven legrosszabb sorozat között tartják számon.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Renée Zellweger

Renée Zellweger első főbb sorozatszerepe volt a Netflix „olyan rossz, hogy már jó”– típusú produkciójában. Bár a színésznő alakítása (természetesen) fantasztikus volt, még ez sem volt elég ahhoz, hogy a MI LENNE/HA megfogja a kritikusokat, vagy a közönséget. Bár a streaming platform antológia sorozatnak tervezte a projektet (vagyis minden évad egy különálló sztorit dolgot fel), az első szezon tavaly év eleji debütálása óta sem rendelték be a folytatást.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Divat