A 4 legfontosabb szexjelenet, amit minden nőnek látnia kéne

Összeszedtük azokat a jeleneteket, amik nem a férfiak vágyainak kielégítésére készült, hanem a nők kontrollálják a saját szexualitásukat!

Adéle élete – 1-2. fejezet

Adéle és Emma kapcsolata adja a film lényegét, amitől még fontosabbá válnak az Adéle élete szexjelenetei. Abdellatif Kechiche rendező kiválóan egyensúlyozott az új dolgok felfedezésének cikissége és a két lány közti tagadhatatlan kémia között. De ami a legfontosabb, az az egyértelmű bizalom, ami Adéle és Emma között kialakul, és az, hogy a francia alkotás elkerüli azt a hibát, amit a legtöbb mozi elkövet, azaz: hogy férfi tekintet (vagyis a nőket tárgyiasító látásmódot) alkalmaz a szexjelenetek filmezése közben.

Wonder Woman

A szuperhősös filmeket nem azért szeretjük, mert olyan extra jó szerelmi szálakat láthatunk (erre ott vannak a romkomok), de a Wonder Woman kivétel. Diana nem hiperszexualizált, és bár tagadhatatlanul szikrázott közte és Steve között a levegő a hóban, a katona simán megelégedett volna azzal, ha csak egyszerűen ki-ki ment volna a saját szobájába. Csak akkor válik forróbbá a hangulat, mikor Diana szótlanul behívja magához a pasit. Ez az egész pedig csak azt mutatja, milyen vonzó egymás kölcsönös tisztelete, és ha egy lány rendelkezik a saját testével.

Bíborhegy

Egy ágyjelenet esetében az az általános, hogy a páros női tagja vetkőzik le, ezzel sebezhetővé válva. A Bíborhegyben viszont egyáltalán nem így van: nemcsak, hogy Edith kezdeményezi a hancúrt, de ráadásul szinte teljesen felöltözve marad, míg Thomas sorra dobja le a ruháit. Az meg csak extra plusz pont, hogy Thomast épp a szexi Tom Hiddleston alakítja.

Őrült, dilis, szerelem

Amikor Hannah végre úgy dönt, hogy felmegy Cal lakására, egy félig vicces, félig szexi, de teljes mértékben Hanna vágyaira fókuszáló jelenet lesz az eredmény. Láthatsz egy cuki Dirty Dancing-újrajátszást, némi smárolást és rengeteg kitérőt az ágytornáig vezető úton, amikor Hannah kicsit ideges lesz. Mindez kiegészítve egy szokatlanul mély beszélgetéssel. Az egész lényege, hogy Hannah feloldódjon, amitől csak még szexibb lesz a dolog.

Még több

Divat