Kulcsár Edina szoptatós fotója felrobbantotta a netet

A kép még az első gyermekével készült 2 éve, viszont csak most osztotta meg egy nagyon elgondolkodtató poszt kíséretében.

Kulcsár Edina szoptatós fotója felrobbantotta a netet

Tudtad, hogy ma van az anyatej táplálás világnapja? Ebből az apropóból osztott meg Kulcsár Edina egy fotót, melyen első gyermekét, a kis Medoxot szoptatja. A képhez egy torokszorító, és minden sorával bátorító kísérőszöveget is írt, melyben tűpontosan fogalmazza meg, hogy a szoptatás mennyire fontos dolog, amiben semmi szégyellni való nincs egy nő számára:

„Ma van az anyatej világnapja. Hajnalban 3:30-kor egy olyan hangra lettem figyelmes, mintha valaki járkálna kint az ajtó előtt. Igazából nagyon fel sem kellett kelnem, mert abban a pillanatban már nyílt is az ajtó. Medike volt az, aki halkan jelezte nekem, hogy át kellene mennem a gyerekszobába. Kézenfogott és már ott is voltunk.

Ninára mutatott, aztán a saját mellkasára majd az enyémre. Jelezte, hogy meg kellene etetnem a kistesóját, aki valóban ébren volt, de minden hang nélkül csak feküdt. Ahogy föléhajoltam abban a pillanatban már hangot is adott az éhségének.

Általában én szoktam megérezni, hogy mikor lesz éhes a pici, de most Medox szólt.
Nina a szokásosnál picit tovább volt cicin. Én pedig csak néztem a félhomályban, miközben egyik kezemben ő tartottam a másikkal pedig Medoxot simogattam, hogy visszaaltassam.

Nem kezdek ömlengésbe… pedig ennél a témánál bőven tudnék mit írni! Igazából sosem gondoltam volna, hogy ilyeneket fogok írni, főleg azt nem, hogy ekkora közönségnek fogom ezt leírni, de csodás dolog az anyatejes táplálás. Gyönyörű, meghitt pillanatokat tud okozni.
Ez a kép 2018 október 27-én készült a Groupama Arena egyik mellékhelyiségében. Medoxot tartom a kezemben. Kényelembe helyeztem magam, édesanyám pedig megörökítette. Azóta is többször visszapörgettem a képeimet, hogy megnézzem ezt a fotót, mert szeretem. Akkor nem mertem megosztani, féltem, hogy mit fognak egyesek szólni… de azóta azt tapasztalom, hogy egy sima semmitmondó képbe is bele tudnak kötni azok, akik bele akarnak valamibe! 

A szoptatás az egyik legtermészetesebb dolog, ha gyereke van valakinek. Természetesen én sem szoktam premier plán csinálni, de Medivel még jobban elvonultam. Nináncskát viszont eggyel bátrabban etetem úgy, hogy letakarom. Szóval, ma van az anyatej világnapja. Ezért azt gondoltam, hogy ennek kapcsán megosztom veletek ezt a képet. Remélem nem bánjátok.”

🥰Ma van az anyatej világnapja.🥰Hajnalban 3:30-kor egy olyan hangra lettem figyelmes, mintha valaki járkálna kint az…

Közzétette: Edina Kulcsar – 2020. július 31., péntek

Még több

Divat