A divat-trükk, amit alap, hogy ki kell próbálnod

Imádod a túlméretezett ingeket, csak az a kár, hogy amíg Gigi Hadidon tökéletesen állnak, te inkább egy zsákra hasonlítasz bennük? Mutatjuk a trükköt!

Titkos trükk

Ha azt szeretnéd, hogy a nadrágodba/szoknyádba betűrt felsőd mindig tökéletesen álljon, segíts rá egy rejtett kiegészítővel! Vedd fel a pólód, és köss egy övet természetes módon a derekadra. Kicsit húzd ki a pólód az övből, de ne teljesen, maradjon valamennyi anyag alatta. Hagyd, hogy a felső rálógjon és eltakarja a kiegészítőt.

Fotó: US Getty Images

Felező

A nagyon cool külsőhöz nem kell más, csak egy rövidnaci és a kedvenc, bő inged. Ne gombold be teljesen a blúzt, az alsó harmadát hagyd ki, ez kerül ugyanis a nadrágba. És most jön a trükk: csak a felső egyik oldalát tűrd be, mégpedig azt, amelyiken a gombok vannak. Az ing többi része lógjon ki. Igen, még a hátulja is. Helló, tökéletes hétvégi outfit!

Fotó: US Getty Images

Francia sikk

Az ultimate divat-hack, az úgynevezett french tuck, ami bármilyen szettet franciásan kifinomulttá varázsol egyetlen pillanat alatt. És a legjobb, hogy ez is éppolyan egyszerű, mint az előző variációk. A pólónak az elejét tűrt be, de csak lazán, hogy buggyos eredményt kapj. A maradék része lógjon ki, és voilà, máris te vagy a legcsinosabb lány a világ kifutóján.

Fotó: US Getty Images

Még több

Divat