A pasi csillagjegye elárulja, egy egész életre tervezhetsz-e vele

Vagy inkább csak egy kaland erejéig kalibrálj.

A pasi csillagjegye elárulja, egy egész életre tervezhetsz-e vele

Kos

Makacs, önfejű és a végletekig kitart. Nem csak az igaza, hanem melletted is. Ő tényleg komolyan veszi a holtodiglan holtomiglan esküt, és mindent megtesz azért, hogy egy életen át működjön a kapcsolatotok. Sokszor viszont még akkor is ragaszkodik hozzád, amikor már inkább dobbantanál.

Bika

Mindenről megvan a szilárd véleménye és az elvei szerint éli az életét. Az egyik legfontosabb alaptézise, hogy egy életre választ magának társat, akinek igyekszik megteremteni a biztonságot. Becsüld meg nagyon, ha Bika pasival hozott össze az élet!

Ikrek

Necces, hiszen még magán sem igazodik ki sokszor, nemhogy állást foglaljon egy olyan fontos kérdésben, mint a hűség és az örökkön-örökké egy ember mellett. Persze vannak csodák, de ne lepődj meg, ha egyszer csak a semmiből közli, hogy már nem érzi a nagy lángolást, majd két nap múlva visszacsinálná az egészet.

Rák

A kis romantikus – legalábbis legtöbbször ezt olvashatod a Rákokról, de pont olyan ütemben kapcsol visszamenetbe, mint egy igazi rákocska, ha hosszú távú elköteleződésről van szó. Teljesen kiborul, ha olyan döntést kell hoznia, amit nehezen lehet visszacsinálni, ezért a házasság nem lesz az első ötletei között. Hivatalos papír nélkül egész sokáig elvan egy kapcsolatban.

Oroszlán

Egy egész életre tervezhetsz vele, ha hajlandó vagy végigasszisztálni a szerepléseit. Imád a középpontban lenni és nem szereti átengedni ezt a posztot még neked sem, szóval előre fusd le magadban ezt a kört, hogy neked belefér-e a háttérben való ténykedés. Ha igen a válaszod, akkor nagyon sokáig lesztek boldogok együtt.

Szűz

Már egészen kiskorában rá lehetett bízni bármit, mert gyerekkora óta tudja, hogy minden döntésnek következménye van és jobban teszi, ha figyel a dolgaira. Felnőttként sem kezeli másként a jelentős kérdéseket: alaposan átgondolja és készen áll rá, hogy a megfelelő személlyel örökre tervezzen.

Mérleg

Hajlamos magát a háttérbe szorítani és elnyomni a szükségleteit, majd egy idő után bombaként robbantja rád a sérelmeit és szakít. De könnyen megoldható ez a kis malőr, ha már a kapcsolat legelejétől kifaggatod, hogy mire is van pontosan szüksége.

Skorpió

Mit is várhatnál a legszenvedélyesebb csillagjegytől, ha nem észbontó szexet? Tényleg nagyot tud alkotni, de gyorsan ráun az aktuális partnerére, ha a másik nem képes tartani vele a tempót. Viszont amennyiben csíped a változást és képes vagy a megújulásra, akkor neked gyerekjáték lesz hosszú távon megfogni ezt a srácot.

Nyilas

Sajnos rossz hírünk van: szinte teljesen alkalmatlan az élethosszig tartó kapcsolatokra és ezt fel is meri vállalni. A szabadsága az első, ezért csak akkor bonyolódj bele mélyebben a dolgokba, ha ezt el tudod fogadni. Nyitott kapcsolat pártiak előnyben.

Bak

Nem szívesen tervez sokáig, viszont annyira utál szakítani, hogy képes egy kapcsolatban ragadni – örökre. Ezzel viszont semmiképp se érd be és, ha azt érzed, hogy muszájból van melletted, koccolj le és nyiss új fejezetet.

Vízöntő

A Nyilasokhoz hasonlóan kattanása van a saját szabadságára, viszont ebben képes helyet engedni neked is. Ha érzi, hogy bízol benne és nem fojtogatod a szereteteddel, akkor már csak egy ugrás az örökkévalóság.

Halak

Készülj fel, hogy mély beszélgetések és pontosan időzített szerelmi vallomások nélkül esélyed sincs. A Halak srác nagyon is vágyik a komoly kapcsolatra, de nem hajlandó lejjebb adni az elképzelt tökéletes lelki társból. Náluk általában a match made in Heaven típusú találkozásokból lesz örök szerelem.

Még több

Divat