„Kipróbáltam a szexmágiát, 1 nappal később összejött álmaim állása”

Mégis hogy lehet összefüggés a két dolog között? Próbáld ki, hogy nálad működik-e a varázslat.

„Kipróbáltam a szexmágiát, 1 nappal később összejött álmaim állása”

Egy bevállalós lány, Sarah mesélte el a nem mindennapi sztoriját, ami amennyire szomorúan indult, olyan mesés fordulatot vett. Miután szakított vele az akkor élete nagy szerelmének hitt srác, átköltözött egy új városba és fogalma sem volt róla, hogy milyen karrier passzolna hozzá a leginkább. Ez a hármas csomag több embernek is nehéz lenne, Sarah viszont egyedül kapta a nyakába az élettől. Annyira kétségbe volt esve, hogy szinte bármit kipróbált volna. Ekkor jött szembe vele a szóló szexmágia. Elsőre nagyon furán hangzik, de a lelkes lány örömmel mesélte el, hogy pontosan miről is van szó.

„Ha arra gondolsz, hogy ez csak annyi, hogy egy napig fekszel és csak maszturbálsz, akkor tévedsz is meg nem is. Mert ez tényleg egy része a dolognak, de közel sem a teljes történet. Amikor elkezdtem, fel kellett oldanom magamban régi traumákat és önkorlátozó gondolatokat. Újból kapcsolatba kellett lépnem saját magammal, de ami még fontosabb: rá kellett jönnöm, hogy mit is akarok az élettől, hogy el tudjam képzelni, hogy aztán testet ölthessen a valóságban.” Ez eddig jól is hangzik, de hogyan érte el Sarah, hogy a kiúttalanság érzéséből mindössze 24 óra alatt eljusson oda, hogy megkapta álmai állásajánlatát?

A szexmágia lényege, hogy az orgazmus felé vezető út intenzív energiáit arra fordítod, hogy bevonzd és megvalósítsd, amire igazán vágysz. Sarah például az első alkalommal a megpályázott újságírói melóra gondolt és másnap hívták is, hogy mehet aláírni a szerződést. Majd szépen lassan egyre nagyobb dolgokat mantrázott a rituálé alatt és mindegyik bejött neki! A ma már kiegyensúlyozott és boldog lány azt tanácsolja, hogy ha te is kipróbálnád, akkor első körben gondoskodj arról, hogy senki se zavarhasson meg, majd vedd fel a kedvenc fehérneműdet, hogy hangulatba kerülj. Végül pedig mantrázd magadban, amire igazán vágysz (pl.: Az előléptetés az enyém! vagy Nyitott vagyok egy új szerelemre) és ezt mondogasd miközben örömet szerzel magadnak. És ha nem jön az orgazmus? Azzal sincs semmi baj, a lényeg, hogy végig felfokozott állapotban legyél.

Még több

Divat