A 3 leganyagiasabb csillagjegy

Számukra nagyon fontos a pénz, de mindegyikük más okból ragaszkodik hozzá.

A 3 leganyagiasabb csillagjegy

Oroszlán

A pénz olyan az Oroszlánnak, mint az egója, a büszkesége és az önbizalma meghosszabbítása: ha nincs belőle elég, egészen konkrétan kisebbnek és kiszolgáltatottnak érzi magát, ami persze egyáltalán nem passzol az imázsához. Viszont pont ebből fakad az elképesztő tempója és munkabírása: ha kell, kevesebbet alszik, és pluszmelót is elvállal, de nem engedi meg magának, hogy kevesebb pénzből éljen, mint amennyiből szeretne.

Halak

Számára a luxus nem fontos, de a biztonság annál inkább! Ha ez hiányzik, olyan területeket is ingoványosnak érez, melyekhez valójában semmi köze nincs a pénznek. Nagyon fontos számára a tartalék, mindig jó előre gondolkodik, de olykor kifejezetten bőkezűen jutalmazza meg saját magát.

Bak

A haladás az alapeleme, számára elképzelhetetlen, hogy a tervei megvalósításában ugyanott tartson mondjuk 5 év múlva, mint most. A pénz neki nem egy olyan valami, amit megéri cél nélkül halmozni, minden átdolgozott napban azt látja, mivel bővítheti az életét. Nagyon gyakorlatias és pénzzel jól motiválható jegy, a kiégés számára elképzelhetetlen.

Még több

Divat