Ben Afflecket még sosem alázták meg ennyire

Barátnőjének megtiltották, hogy elvigye őt új filmje premierjére.

Ben Afflecket még sosem alázták meg ennyire

Hamarosan bemutatják az új James Bond-filmet, Nincs idő meghalni címmel, amiben az aktuális Bond-lány Ana de Armas, aki most épp Ben Affleckkel jár. És hogy miért fontos ez? Mert állítólag megtiltották a színésznőnek, hogy a premiere magával vigye pasiját, Ben Afflecket.

A tervek szerint a filmet november 12-én mutatják be a brit mozik, a készítők pedig mindenképpen azt szeretnék, ha a Palomát alakító Ana teljesen egyedül jelenne meg a vörös szőnyegen. Ezt állítólag azért találták ki, mert az a cél, hogy ezen az alkalmon kizárólag a filmben szereplő színészekre, többek között Daniel Craigre és Rami Malekre koncentráljanak az emberek, ne pedig a mellettük megjelenőkre.

Attól félnek ugyanis, ha megjelenik az eseményen Ben Affleck, akkor a premier kizárólag róla fog szólni, nem pedig a filmről és az abban szereplő sztárokról. Ezt pedig úgy akarják elkerülni, hogy egyszerűen megtiltják neki, hogy megjelenjen. Csak abba nem gondoltak bele, hogy ezzel már most Ben Affleckről szól az egész, pedig még be sem mutatták a filmet…

Ben és Ana egyébként év elején találkoztak, azóta pedig szinte minden pillanatot együtt töltenek, a paparazzók is állandóan csak őket fotózzák. Ana már találkozott Ben gyerekeivel is, így valószínű, hogy a színész exfelesége, Jennifer Garner is ismeri a gyönyörű színésznőt.

Még több

Divat