Gigi Hadid és Zayn Malik szerelmes fotóján olvadozik a net

Annyira aranyosak!

Gigi Hadid és Zayn Malik szerelmes fotóján olvadozik a net

Gigi Hadid tudja, hogyan dobja fel a fanok a napját. Egy intim és nagyon cuki képet osztott meg a minap, amin épp a pasijával csókolóznak. A sztárpáron látni, mennyire odáig vannak egymásért, amit a nemsokára megszülető közös bébi is bizonyít. A fotóhoz annyit írt: „baby apuci” egy nevetős smiley kíséretében. Lassan 9 millió lájknál tart a közös szelfi, ami még egy ilyen gigasztár esetében is hatalmas számot jelent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2020, időpont: 6:23 (PDT időzóna szerint)

Gigi és Zayn egyébként nem sokat árultak el a szupermodell terhességéről. Persze teljesen érthető, hogy ezt a szép időszakot kettesben akarját megélni, bár a rajongók már biztosan tűkön ülnek, hogy elcsípjenek egy-két infót. Gigi egyébként április 30-án, a Tonight Show Starring Jimmy Fallon műsorban erősítette meg a terhessége hírét. „Persze nagyon szerettük volna mi bejelenteni a hírt, de izgatottak vagyunk és örülünk, és hálásan köszönjük mindenkinek a jókívánságokat és a támogatást” – mondta akkor a sztár. Nem sokkal később pedig azt kezdték pletykálni, hogy a párnak kislánya lesz.

„Zayn mindig imádta Gigit, aki mindig hatalmas szerepet töltött be az életében. Még amikor különváltak, akkor is szerették egymást. A szakításuk után is sokat beszéltek arról, mennyire fontosak egymásnak… Zayn reménykedett benne, hogy újra összejönnek” – mondta egy forrás a Us Weekly-nek. És mostanra nemcsak, hogy megint egy párt alkotnak, de családot alapítanak. Már csak az eljegyzés és az esküvő hiányzik.

Még több

Divat