Hailey Bieber jövendőbeli gyerekeiről beszélt

Úgy néz ki, Bieberéknél nagyon is tervben van a kisbaba.

Hailey Bieber jövendőbeli gyerekeiről beszélt

Hailey Bieber az augusztus 10-én megjelenő Vogue India címlapján pózolt, a fotózáshoz kapcsolódó interjúban pedig két megjegyzést is tett a jövendőbeli gyerekeiről.

Először is a Black Lives Matter mozgalommal kapcsolatban jöttek szóba a még meg nem született utódok. Erről elmondta, hogy ő és Justin mindenképpen úgy akarják majd nevelni őket, hogy tiszteljék az ilyen társadalmi megmozdulásokat.

„Úgy fognak nevelkedni, hogy tudják, hogyan kell bánni az emberekkel, hogy vannak dolgok, amiket nem szabad kimondani. És, hogy miért tiszteljük, elismerjük és adunk hitelt annak, ami hitelt érdemel”– magyarázta Hailey a magazinnak.

Haileyben egyértelműen dolgozik a baba-téma, mert a fekete bőrkabátjáról is ez jutott eszébe: „ez egy olyan dzseki, amit továbbörökítenék a gyerekemnek.”

És bár elképesztően sokszor felröppentek már a pletykák, hogy Mrs. Bieber várandós, sőt, ha még emlékszel, tavaly a házaspár egy ultrahangképpel viccelte meg a fanokat bolondok napja alkalmából, Hailey elszólásai még nem jelentik azt, hogy ő is csatlakozott a 2020-as hollywoodi bébibummhoz.

Justin ugyanis még februárban nyilatkozta, hogy ő és a felesége egyelőre nem terveznek kisbabát. „Előtte még turnéznék egyet, kiélvezzük a házaséletet, azt, hogy csak kettesben utazgatunk és tovább építjük a kapcsolatunkat”– osztotta meg az elképzeléseit az énekes az Apple Music New Music Daily című műsorában.

A páros egyébként tavaly szeptember 30-án tartotta a lagziját, egy évvel azután, hogy titokban már hivatalosan is kimondták egymásnak az igent. De Hailey és Justin ennél sokkal régebb óta ismerik egymást: valójában 2009-ben, Biebs egyik koncertje után találkoztak először.

Még több

Divat