Katalin és Vilmos a közeledben nyaralnak, és te nem is tudsz róla!

A gyerekek miatt vágtak bele az utazásba.

Katalin és Vilmos a közeledben nyaralnak, és te nem is tudsz róla!

A Mirror magazin tudta meg, hogy Katalin hercegné, Vilmos herceg jelenleg a Scilly-szigeteken süttetik a hasukat. A Cambridge-család egészen pontosan a magyarok által is kedvelt üdülőhely, Tresco közelében szállt meg, errefelé látták őket a helyiek, ráadásul már többször is.

Mivel köztudottan aktív, sportos életet élnek, senki nem lepődött meg rajta, hogy a szülők és a három gyerek kerékpárral járja a környéket, tekerve fedezik fel az ottani szépségeket.

„Vilmos és Katalin biciklivel tekertek körbe, közben sokat nevettek. Úgy tűnt, nagyon élvezik az itteni szép időjárást. Kockáztattam és rájuk köszöntem. Nagyon barátságosak voltak, visszaköszöntek, hogy helló!” – nyilatkozta a lapnak az egyik szemtanú.

A herceg és a hercegné annak ellenére döntött az utazás mellett, hogy a koronavírus még mindig elég nagy fenyegetést jelent az Egyesült Királyságban, egy informátor szerint azonban Vilmosék mérlegeltek, és arra jutottak, kell a gyerekeknek ez a kis vakáció, mielőtt újra elkezdődik a suli.

Vilmos herceg amúgy nem először jár Trescóban, 1989-ben Diana hercegnő ugyanide vitte vakációzni Harry herceggel együtt. Akkor képek is készültek róluk, az egyiken éppen biciklivel vannak. Ugye, milyen cukik?

US Getty Images – Diana hercegnő és Vilmos herceg 1989-ben Trescóban

Még több

Divat