Meghan egykori kolléganője kitálalt

Szóval ilyen volt az ex-hercegné, mielőtt beházasodott az angol királyi családba.

Meghan egykori kolléganője kitálalt

Talán már elfelejtetted, de Meghan Markle az ikonikus bőröndös műsorban, az Áll az alkuban kezdte gyorsan felfelé ívelő karrierjét. Nem, nem műsorvezetői feladatot látott el, hanem egyike volt annak a sok csinos lánynak, akik a random összegeket tartó bőröndöket őrizték.

Igaz, Meghan csak 2006 és 2007 között volt része a shownak, ezután ugyanis szerepet kapott a Suits-ban, ahonnan egyenes út vezetett Harry herceg szívéig és az angol király családig – a többi már legenda.

De hogy milyen ember is volt 13-14 éve Meghan, az elég egyértelműen kiderült egykori kolléganője, Lisa Gleave elmondásából, aki annak idején ugyanúgy bőrönddel pózolt, mint a későbbi hercegné.

És ha most azt hiszed, hogy Lisa olyan jelzőkkel illette egykori kolléganőjét, mint a törtető vagy az aljas, akkor csalódnod kell, a nő szerint Meg ugyanis kifejezetten csendes és kedves volt, aki nagyon komolyan dolgozott azért, hogy beindítsa színészi karrierjét. „Emlékszem, mekkora hangsúlyt fektetett a filmes pályafutására, és hogy az aktatáskás szépség szerep, ahogy mi hívtuk, csak egy mérföldkő volt a karrierjében” – magyarázta Liza a Gold Coast Bulletinnek, amiből elég egyértelműen kiderül, milyen remek kapcsolatot ápolt Meghannel.

Még több

Divat