5 ruhadarab, ami a pasik szerint kiábrándító egy nőn, de te imádod

Ez persze nem jelenti azt, hogy át kéne gondolnod a gardróbodat – szimplán a „jó tudni” kategóriákba tartoznak a következő vallomások.

5 ruhadarab, ami a pasik szerint kiábrándító egy nőn, de te imádod

Hódít a hoodie?

Számodra egyszerre kényelmes, vagány, mégis szex egy túlméretezett hoodie, de vajon mit gondol róla egy srác? „Őszintén? Semmi értelme elrejteni egy csinos női testet egy gigantikus zsák mögé. Ezzel az erővel a nagyim hálóingében is simán pózolhatna a város közepén, ugyanúgy semmi értelme az egésznek. Szerintem egy divat-merénylet az egész.” (Tamás, 30)

Totál gáz a trapéz?

A 80-as évek kedvenc mom jeans fazonja után a trapéz is kezdi magát visszacsempészni a köztudatba, de lehet, hogy ennek nem mindenki örül annyira. „Ezzel az egész retro életérzéssel nem nagyon tudok mit kezdeni. Én örültem, amikor dögös skinny feszült a csajomon, és nem nézett ki minden lány úgy, mint a saját anyukája a 90-es években.” (Döme, 27)

Baj van, blézer!

Évek óta tartja trend-vezető pozícióját – pedig ha a pasik döntenének róla, már rég „kihalt” volna a túlméretezett blézer. „Amikor megpillantok egy csinos lányt egy hatalmas blézerben, mindig az jut eszembe, hogy ez egy olyan cucc, aminek a pasi részlegen lenne a helye, de még ott sem kéne senkinek. Minden nyomasztó rajta a ronda gomboktól kezdve az indokolatlanul nagy válltömésig. Mintha elszabadult volna a Dallas – brrr.” (Károly, 25)

Zokni: le vele?

És most nem a diszkrét kis titokzokniról beszélünk – vagyis a túl kritikus srácok –, hanem a cipőből integető színes-mintás darabokról. „Több problémám is van vele. Először is: néhány éve még minden női ismerősöm beoltott, ha kikandikált a zoknim, most meg direkt erre játszanak. Nekem egy pink alapon megvillanó banán nem szexi, de még csak nem is vicces, ha zokniról van szó.” (Máté, 28)

KO a kötöttnek

Csinin mutat egy farmerrel, és néhány finom kiegészítő elég, hogy isteni legyen a végeredmény – legalábbis egy olyan univerzumban, ahol nincsenek pasik. „Télen oké, de miért kell az év bármely napján azokat a nyomi kis pulcsikat bámulnom? Ráadásul naciba dugott derékkal, amitől csak még furább az egész. És különben is: miért járnak edzőterembe, ha után egy tonna fonal mögé bújnak?” (Gabesz, 23)

Még több

Divat