A Harry Potter sztárja őszintén mesélt drogfüggőségéről

Most mindent elmondott!

A Harry Potter sztárja őszintén mesélt drogfüggőségéről

„Minden mozdulatom közben azt éreztem, hogy csak arra vágyom, hogy minél távolabb legyek a józan gondolkodástól és attól, hogy érző ember legyek” – mondta a színész, Jason Isaacs, aki Draco apját, Lucius Malfoy-t alakította a Harry Potter-filmekben.

A brit színész, aki most 57 éves, őszintén beszélt a Big Issuesnak drogproblémáiról és függőségéről, ami elmondása szerint évtizedekig tartott.

„Mindig is addiktív típus voltam, 16 évesen pedig már túl voltam az iváson is, akkor kezdtem ugyanis az évtizedekig tartó kapcsolatomat a drogokkal. Húsz éven keresztül szinte semmi nem ment át az agyamon”
– mondta a színész, aki életében először 12 évesen volt részeg, szerinte egyértelmű, hogy ez vezetett a későbbi problémáihoz.

Elmesélte, hogy 12 éves korában a kocsma pultosa csempészte ki nekik az alkoholt, amit a vécében ittak meg: „Hánytam, leszakítottam egy függönyt, lesmároltam egy lányt, kirohantam az utcára, újra hánytam, elbotlottam, bevertem a fejem a járdaszegélybe, majd összevéreztem minden ruhámat. Másnap reggel fejfájással ébredtem, hányásszagúan, sebbel a fejemen és szégyenérzettel. Közben viszont másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy újra akarom csinálni az egészet. Hogy miért? Nem tudom. Biztos a gének, vagy ez volt megírva a csillagokban!”

Később aztán rájött, hogy nem azért drogozik, hogy kezelje a problémáit, hanem azért vannak problémái, mert drogozik, így végül sikerült letennie. A színész azt mondta, szerinte fiatalkori énje csodálkozna azon, hogy ezt végül sikerült elérnie.

Még több

Divat