Itt a bizonyíték, hogy Diana sosem tudta megemészteni Károly és Kamilla szerelmét

A történet nagyon jól alátámasztja, mennyire érzékeny és intelligens volt a hercegnő.

Itt a bizonyíték, hogy Diana sosem tudta megemészteni Károly és Kamilla szerelmét

Diana hercegnő és Károly herceg 1996-ban váltak el 15 év házasság után, és bár a herceg csak jóval később, 2005-ben vette el Kamillát, teljesen nyilvánvaló volt, hogy egész életében őt szerette. És pontosan tudta ezt Diana is, aki válásuk után nem volt többé hajlandó Chanelt viselni.

Elsőre talán úgy tűnhet, hogy semmi köze egymáshoz a két dolognak, de a Chanel dupla C-vel ellátott logója Diana számára Károly és Kamilla szerelmét jelképezte, így élete hátrelévő részére (egy évvel később meghalt) száműzte a ruhatárából.

Erre úgy derült fény, hogy Harper Bazaar Ausztrál kiadása azzal a tervezővel beszélgetett, aki 1996-ban a királyi családdal dolgozott. Jayson Brundson épp azt javasolta volna a hercegnőnek, hogy a ruhájához viseljen Chanel cipőt, mire az udvariasan, de határozottan visszautasította.

„Kijött egy halom cipővel és táskával, a kanapéra dobta őket, és megkérdezte, mit gondolok. Amikor egy pár Chanelhez értem, azt mondtam, ez jól menne a Versace ruhához, mire azt mondta, képtelen felvenni egy olyan cipőt, amin egy összekapcsolt C van. Amikor megkérdeztem, miért nem, azt mondta, hogy Károlyt és Kamillát jelenti számára.” – emlékezett vissza Jayson.

Még több

Divat