5 fürdőruha fazon, amitől kirázza a pasikat a hideg

A képlet egyszerűnek tűnhet, lehetőleg minél több szexi részlet villanjon meg benne. Vagy mégsem? Mondják el ők maguk!

5 fürdőruha fazon, amitől kirázza a pasikat a hideg

Bye, bye, bársony

Még Kylie Jenner hozta divatba a bársonyból készült fürdőruhát, a fiúknak viszont 3 év sem volt elég, hogy megszokják a textúrát: „Utoljára a nadrágom volt bársony még az oviban, télen. Az, hogy a legforróbb évszakban ilyen lehetetlen anyagból készüljön legszexibb ruhadarab, szerintem megbocsáthatatlan.” (Pali, 32)

Profimedia – Red Dot

Villantásveszély

A minél szexibb, annál jobb elv csak akkor működik, ha ő az egyetlen, aki láthat: „Egy ilyen darabban konkrétan jobban aggódnék, mint a csajom, hogy mikor éri baleset a dekoltázsát. Nekem pedig semmi kedvem azon stresszelni, mikor csekkolhatja más is a barátnőm melleit. Szóval, ha ő ilyen darabban akar velem strandolni, jobb, ha engem otthon felejt.” (Dani, 28)

Profimedia – Red Dot

Retro, right?

Semmi sem menőbb, mint 80-as, és 60-as évekbeli fazonokban süttetni magad a parton. Kivéve, ha a pasidat is megkérdezed erről: „Nem tudom, hogy a fura szabású kosár, vagy a tüdőig felhúzott bugyi hoz le jobban az életről, mindenesetre nem örülnék neki, ha a barátnőm 30 évvel ezelőtti Cindy Crawfordnak öltözne a beachen.” (Levi, 27)

Profimedia – Red Dot

Szörf fazon újratöltve

Szerintünk kifejezetten szexi, ha szinte az egész felsőtested textil alá rejted, mint a szörfös csajok, de a fiúk néha máshogy látják: „Én totál kivagyok attól a fazontól, ami szimpla ruhadarabnak, mondjuk egy bodynak álcázza magát. De most tényleg! Én sem sétálok be farmerben a tengerbe.” (Ádám, 21)

Profimedia – Red Dot

Bánt a pánt?

Néhány szexi pánt kifejezetten sejtelmes és izgalmas tud lenni – ha nem a fiúd fejével gondolkodsz. „Először is, nincs rosszabb, mint a nyári melegben felforrósodott csat. Ja de, van. Ha egy idegesítő pánt társul hozzá, aminek semmi, de semmi értelme nincs. Ráadásul lehetetlen szépen lebarnulni benne.” (Csabi, 25)

Profimedia – Red Dot

Még több

Divat