5 trükk Diana hercegnő gardróbjából, amit te is elleshetsz

Csekkold le, miért érdemes még 2020-ban is az ő stílusát koppintani!

Ingeket betűrni!

Diana hercegnő stílusát világszerte nők milliói másolták, ami nem is csoda, hiszen hihetetlenül jól öltözködött. Sokszor egészen kreatív megoldásokhoz nyúlt, egyik kedvenc blúzát például hol övvel a derekán, hol nadrágba tűrve viselte, ezzel pedig akkoriban komoly trendet teremtett.

US Getty Images

Volt peplum, nincs peplum

A szívek királynője nem szeretett állandóan új ruhákat vásárolni, noha simán megtehette volna. Ő azonban utálta a felesleges hivalkodást, ezért gyakran csak átalakíttatta a ruháit. Erről a pöttyösről például leszedette a peplumot, így viselte tovább.

US Getty Images

Kosztüm nadrággal és szoknyával

Ha menő irodában dolgozol, ahol valamilyen szinten elvárás, hogy elegáns szettekben járj be, érdemes lekoppintanod Dianát. Ő ugyanis minden blézeréhez beszerzett egy színben és szabásban passzoló nadrágot és szoknyát is. Így tulajdonképpen két legyet ütött egy csapásra!

US getty Images

Izgalmas felső, egyszerű szoknya

Neked is lapul a gardróbodban egy-egy izgis, feltűnő blúz és felső? Párosítsd őket egyszerű, de csini szoknyákkal. Játssz a fazonokkal, próbáld ki bő és szűk darabokkal egyaránt. Ugye, milyen szuper így?

US Getty Images

Virágmintás kosztüm vagy virágmintás szoknya

Diana szerette a feltűnő, virágos szetteket, de előszeretettel hordta a darabokat egymástól külön, egyszerűbb ruhákkal kiegészítve. Neked melyik verzió jön be jobban? Próbáld ki mindkettőt!

US Getty Images

Még több

Divat