A divatkampány, ami most először igazán megváltoztathatja a világot

Több mint 80 híresség és designer csatlakozott már a kezdeményezéshez, és te is megteheted azt, amit ők.

A divatkampány, ami most először igazán megváltoztathatja a világot

Nina Dobrev, Mandy Moore, Eva Mendes, Nikki Reed, Amy Schumer, Sarah Paulson, és rajtuk kívül még rengeteg más híresség is felvette az alábbi képen is látható pólót, amin az olvasható:

Tartóztassák le a rendőröket, akik megölték Breonna Taylort


„Már 150 nap telt el azóta, hogy Breonna Taylort saját otthonában, álmában meggyilkolta Jonathan Mattingly, Brett Hankison és Myles Cosgrove, az elkövetőket pedig azóta sem ítélték el” – írja a Phenomenal Woman kampánya, ami szeretné felhívni a figyelmet a nőket érintő társadalmi problémákra, és amihez rengeteg sztár csatlakozott, hogy ők is igazságot követeljenek Breonna Taylornak, illetve az összes ártatlanul meggyilkolt feketének.

A póló augusztus 31-én kerül kereskedelmi forgalomba, de már most elő lehet rendelni, ha te is szeretnél beállni a támogatók sorába.

Breonna Taylor egy 26 éves afroamerikai ápolónő volt, akit saját otthonában lőttek le. A fegyvertelen Breonna Taylort a rendőrök nyolc lövéssel ölték meg, miután kopogás nélkül törtek rá amiatt, mert egy rendőri bejelentés szerint a barátjának fegyvere volt. Később kiderült, hogy a férfinak volt fegyvertartási engedélye. Az eset után a Kentucky állambeli Louisville-ben a városi tanács megszavazta a kopogás nélküli házkutatás betiltását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⁣JUSTICE FOR BREONNA TAYLOR⠀ ⠀ This campaign and t-shirt was created by @phenomenal in partnership with the Breonna Taylor Foundation, to which all profits will be donated. (Art by @arlyn.garcia)

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés,

Még több

Divat