Az epermintás ruha, amibe a fél internet szerelmes

Itt az ideje, hogy téged is magával ragadjon.

Az epermintás ruha, amibe a fél internet szerelmes

Az Instán vagy éppen a TikTokon gyakran átszáguld egy-egy röpke életű trend, amire két nap után senki sem emlékszik. Mármint továbbra is menő, csak nem szakad le tőle a feeded kontent túltolás miatt. Viszont a legutóbbi őrület annyira cuki és annyira imádnivaló, hogy jó ideig biztosan kitart majd a lelkesedés iránta.

Az eperruci Lirika Matoshi tervező nevéhez fűződik, aki extra tüll rétegekkel érte el, hogy igazán hercegnős hatást érjen el a ruha (nekünk elsőre Csipkerózsika gardróbja jutott róla eszünkbe). A divat-eperszezon a sztárokat is utolérte és nemrég a Grammy-n bukkant fel, ugyanis Tess Holliday modellnek erre esett a választása. Ha te is szerelembe estél és éppen van egy szép kis összeged (490 font) félretéve egy álomruhára, akkor te is beszerezheted, mert még elérhető a Matoshi weboldalán.

TikTokon már saját hashtaget is kapott a rózsaszín csoda – #strawberrydress – és már közel 8 millió ember csekkolta a jelöléssel ellátott epres tartalmakat. Sőt, van aki megvarrta a saját verzióját, ami közel annyira jól sikerült, mint az eredeti. El tudsz képzelni ennél édibb nyárzáró ruhát?

View this post on Instagram

@prosenkilde 🍓🍓🍓

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on

Még több

Divat