5 trend, amit a nők szeretnek, a pasik viszont titokban utálnak

Csak nem merik elmondani neked!

5 trend, amit a nők szeretnek, a pasik viszont titokban utálnak

Kapd le a sapid!

Jön az ősz, és te már most beszereztél jó néhány színes, vidám kötött sapkát? Rossz hírünk van: a srácok egyenesen nevetségesnek tartják ezt a trendet! „Totál kivagyok tőle, ahogy a csajok hordják ezeket a sapkákat! Mindig a fejük tetején van, vagy csak lóg hátra. Olyan bután néz ki, főleg, hogy így egyáltalán nem is melegít. Felesleges. Plusz mintha kötelező lenne, hogy rikító neon színűk legyen…” (Andris, 31)

US Getty Images

Fotó: US Getty Images

Bye-bye, füstös szemek

Még mindig alap partysminknek számít a vastag tusvonal és a füstös szemsmink. Pedig a pasiknak egyáltalán nem jön be! „Megőrülök tőle, hogy a csajok egy tonna festéket kennek magukra, mielőtt elindulnak bulizni. Azt hiszik, dögösebbek tőle, pedig legtöbbször egy mosómedve jut róluk eszembe. A másnap reggel pedig kifejezetten ijesztőek tudnak lenni…” (Sanyi, 27)

US Getty Images

Fotó: US Getty Images

Menő a műköröm?

A férfiak szerint határozottan nem! Persze nem egy cuki zselés változatról van szó, amiről meg sem tudják mondani, hogy épített vagy igazi! „Konkrétan a hideg ráz tőle, ha egy nőnek műkörme van. Főleg a hosszú, hegyes változat borít ki. Olyan természetellenes látvány, az érzésről nem is beszélve, amikor szex közben hozzámérnek. Lelombozó!” (Áron, 26)

US Getty Images

Fotó: US Getty Images

Offold a zsebed

Ugye neked is az egyik kedvenc nyári darabod a farmershort? Nem akarunk elkeseríteni, de a legtöbb srác nem nem csípi azt a fazont, amelyiknek kikandikál a zsebe alul. „Vizuális környezetszennyezés minden egyes ilyen darab! Tök értelmetlen az egész, a feneküket alig takarja hátul, elöl viszont kilóg az a fura anyagdarab! Lazának meg trendinek hiszik a lányok, de szerinem full igénytelen.” (Krisz,  23)

Masni a hajba: cuki vagy ciki?

Pántok, csatok, hajgumik, masnik: minél nagyobb, feltűnőbb, annál trendibb! Gondolod te, na meg a divatguruk, a pasik viszont ezzel nagyon nem értenek egyet! „Képelen vagyok feldolgozni ezt az őrületet. Azok a hatalmas bársony izék a fejük tetején, meg a gyöngyös, csillogó cuccok, amivel a hajukat fogják oldalra… Totál szürrális látvány, ráadásul egyáltalán nem szexi, inkább  gyerekes.” (Robi, 28)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Who’s missing the sun right about now? 🌧🌧☀️

Leilani Blue Swim (@leilaniblueswim) által megosztott bejegyzés, Aug 19., 2020, időpont: 1:54 (PDT időzóna szerint)

Még több

Divat