4 frizura, amit a pasik titokban mindennél jobban utálnak a nőkön

Nem is gondoltad volna, hogy ezeket nem szeretik a srácok!

4 frizura, amit a pasik titokban mindennél jobban utálnak a nőkön

Hajvasalóval készített egyenes frizura

A pasik szerint a természetesen egyenes tincsek tényleg nőiesek és szexik, de a hajvasalóval készített frizurákért nem rajonganak túlzottan. Ennek oka, hogy, amikor megérintik, cseppet sincs puha tapintása, inkább olyan, mintha száraz papírt simogatnának. Ennél a rakoncátlan fürtök sokkal jobban bejönnek nekik!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elisabetta Maria Palmieri (@the_sign_of_elle) on Aug 28, 2020 at 4:50am PDT

Le a „kócos” stílussal

Az utóbbi időben egészen menőnek számít kócos, szinte fésületlen hajjal mutatkozni, ezt sok csajszi művészinek és különlegesnek tartja. A srácok azonban nagyon utálják, mert ettől a nők ápolatlannak, igénytelennek néznek ki. A többségük jobban csípi, ha egy lány ad magára, látszik, hogy foglalkozik a megjelenésével. Nyugi, otthon még mindig lehetsz kócos!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karolina Piecyk (@karolina.piecyk) on Mar 23, 2020 at 12:28pm PDT

Túl göndör

Hacsak nem vagy afrikai vagy afro-amerikai származású, ne vágass magadnak rövid, szupergöndör frizurát, mert nagyon természetellenes lesz a hatás. A férfiak szeretik a göndör fürtöket, de csak akkor, ha naturálisak, illenek a viselőjükhöz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Jaworska (@viaamylens) on Aug 28, 2020 at 4:52am PDT

Raszta haj

A raszta haj megítélése nagyban függ az adott kultúrától, vannak olyan országok, ahol kimondottan szexinek és vonzónak találják a nőkön. Magyarország azonban nem tartozik közéjük, itthon még mindig feltűnési viszketegséget látnak a frizura mögé. Ez pedig sok pasinak nem szimpi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Comuna Hippie (@comunah) on Jun 7, 2020 at 7:26am PDT

Még több

Divat