5 menő farmer, amivel megkoronázhatod az őszi szetted

Az egyetlen jó dolog abban, hogy véget ért a nyár…!

Mint a Nap

Bár a farmert általában a klasszikus kék színnel azonosítod, idén ősszel ez biztosan megváltozik! Mostantól a naciddal tüntethetsz a borús napok ellen, ugyanis a bézses, már-már fehér, világos árnyalatok lesznek a legmenőbbek, ha farmerről van szó. Úgyhogy gyorsan szerezd be a kedvenc, nyári len nadrágod szeptemberi változatát, és máris kevésbé lassabban fog múlni a jó idő.

Fotó: US Getty Images

Anyukád is imádja

A mom jeans-fazon az elmúlt időszakban kétség kívül az Insta egyik legmenőbb darabja, szóval ha még nem lapul egy ilyen a szekrényedben, azonnal be kell szerezned! Akár egy szakadt típusra is szavazhatsz, hogy még coolabb legyen az outfited. A kicsit bővebb szabású nadrágot egy szűkebb felsővel kombinálva elegáns, egy menő feliratos pólóval pedig szuperlaza hatást érhetsz el. Ha van variálható darab…!

Fotó: US Getty Images

Azok a 70-es évek

Igen, tudjuk, nagyon sokáig gáz volt a szinte trapéz fazonú, bő szárú nadrág. De hidd el, most már újra teljes erejével uralja a divatot, és cserébe a csőnaci került vigaszágra. Ráadásul ez a szabás extra szép, egyenes lábakat varázsol úgy, hogy ezt viselve nálad trendibb nem lesz senki! A bónusz szexi-faktorért mit szólnál egy fekete darabhoz?

Fotó: US Getty Images

Patchwork party

A batikolás után egy újabb retro minta, a patchwork került reflektorfénybe. A sokszínű farmert akár pont egy batikolt felsővel is passzinthatod, ha kimaxolnád a tábori hangulatot. (Nekünk ugyanis valamiért mindig a nyári táborok jutnak ezekről az eszünkbe.) De egy fehér inggel egyszerre emelkedhetsz ki a tömegből, és lehetsz hihetetlenül sikkes. Külön plusz pont a patchworknek, hogy nemcsak a kék árnyalataiban lesz menő hordani, hanem akár pasztell vagy nagyon színes összeállításokban is.

Fotó: US Getty Images

Egyenesen a gardróbodból

Az egyenes szárú farmer egyszerűen valódi örökzöld. Ez az a darab, amivel nem tudsz mellényúlni, és gyakorlatilag bármilyen szettet feldob. Igazi must-have, ami minden testalkatot még tökéletesebbé tud tenni, hiszen egy elképesztően előnyös szabásról van szó. Ezt felvéve te leszel a street fashion koronázatlan királynője!

Fotó: US Getty Images

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat