Így kerüld el, hogy sminkfoltosak legyenek a ruháid

Újabb tiktokos life hack következik!

Így kerüld el, hogy sminkfoltosak legyenek a ruháid

Képzeld csak el: éppen az esti bulira készülődsz, zenét hallgatva hangolódsz. Már elkészülték a sminkeddel és a hajaddal, vennéd fel a ruhád, de ahogy áthúzod az arcodon a felsőd, a nyakrésze leszedi az alapozód feléd. Ismerős szitu?

Mindenkivel megesett már élete során, és azon kívül, hogy rendkívül idegesítő tud lenni (főleg, ha sietsz), másnapra is pluszmunkát ad. Nagyon nem egyszerű ugyanis kiszedni a rúzsfoltot a fehér blúzodból… De ne aggódj, erre is megvan az internet megoldása!

A trükk elképesztően egyszerű, és többé nem kell a galléron ragadt smink dilemmájával foglalkoznod. Nem kell hozzá más, csak egy kis téglalapnyi anyag, mint egy kendő vagy konyharuha – lehetőleg sötétebb anyagú –, amit nem féltesz a sminkfoltoktól, és meg is vagy.

Egyszerűen csak tedd az anyagot a fejed tetejére úgy, hogy biztosan fedje a homlokodat is. Ezután óvatosan bújj bele a felsődbe, vigyázva, hogy ne mozdítsd el a textilt. Így tudod távol tartani a ruha nyakát az arcodtól. Ha már rajtad van a top, leveheted a kendőt a fejedről, és örülhetsz a foltmentes ruhádnak! Ide kattintva csekkolhatod a TikTok legújabb trükkjétPro tip: ha a hajadat is belövöd, csináld utoljára, nehogy elrontsd a frizurád öltözködés közben.

via GIPHY

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat