Sosem találod ki, mennyibe kerül Katalin egyik legcukibb ruhája!

Neked is lehet olyan ruhád, mint neki!

Sosem találod ki, mennyibe kerül Katalin egyik legcukibb ruhája!

Katalin hercegné öltözködési stílusát egyszerűen mindenki imádja, mert nőies, csinos, elegáns, mégsem felvágós. Ennek jegyében választotta ki szettjét legutóbbi Zoom meetingjére is, a videón a ZARA egyik zöld, virágmintás, oldalt felsliccelt midi ruháját viselte. A ruci ára egyszerűen döbbenetes, mindössze 10 angol fontba került, ami nagyjából 4000 forintnak felel meg. Ki gondolta volna, hogy Anglia leendő királynéjának egy ennyire olcsó ruhadarab is tökéletesen megfelelhet…

 

View this post on Instagram

 

Introducing the #HoldStill2020 judging panel: – The Duchess of Cambridge – Director of @NationalPortraitGallery, Nicholas Cullinan – Writer and poet, Lemn Sissay MBE (@sissaylemn) – Chief Nursing Officer for England, Ruth May – 2018 Portrait of Britain Winner, Maryam Wahid (@MaryamWb) From the 31,598 submissions, these amazing judges have chosen one hundred images that will feature in a gallery without walls – a one of a kind digital exhibition – which will launch on Monday 14th September. “I wanted to say a huge thank you to everyone who has entered and taken part. And a big thank you to my fellow judges. I hugely appreciate the time and dedication that they have shown towards the project.” – The Duchess of Cambridge

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Aug 30, 2020 at 1:34am PDT

A ruha amúgy 50 százalékban újrahasznosított viszkózból készült, az anyagot olyan fából nyerték ki, ami megbízható fagazdaságból származik. Ez azt jelenti lényegében, hogy a kivágott fák helyére újakat telepítenek, tehát maximálisan ügyelnek arra, hogy a kitermeléssel ne csökkentsék az adott erdő méretét.

A hercegné egyébként azért jelentkezett be, hogy bejelentse azt a 100 fotót, amik a legjobbak lettek egy általa szervezett fotóversenyen, aminek a témája a közösség, amiben az adott alkotó él. Nem ő volt az egyetlen zsűritag, öt másik bírához csatlakozott, együtt döntöttek arról, kik kerülnek be alkotásukkal a döntőbe.

Katalin hercegné már főiskolás korában is imádott fotózni, ez az egyik hobbija. Köztudott például, hogy a gyerekeiről közzétett hivatalos fotók 90 százalékát ő készítette, ezt a feladatot nem szívesen adná ki a kezéből, hiszen elképesztően élvezi.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat