3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakul ez a hét

Az első lökést a csillagok adják, a többi már csak rajtad múlik!

3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakul ez a hét

Ikrek

Mindegy, hogy két pasi vagy két állásajánlat között tépelődsz, egyértelmű, hogy komoly válaszút előtt állsz. Eddig arra koncentráltál, hogy biztosan bukod az egyiket, ha végre leteszed a voksod valami mellett, most viszont elemi erővel érzed, mi a helyes számodra. Rengeteg energiád szabadul fel azzal, hogy végre leállsz az agyalással, és nem csak a hetedet, de az év fennmaradó részét is pozitív irányba befolyásolja majd.

Halak

Úgy érzed, az elmúlt időszakban összecsaptak a hullámok a fejed felett, és annyi feladatod halmozódott fel, hogy az életed nem is szólt másról, csak hogy végre utolérd magad. A hét elején viszont egy pozitív megerősítésnek köszönhetően akkora löketet kapsz, amivel lazán, erőlködés nélkül valósítod meg a feladataidat.

Mérleg

Mostanában kicsit magányosnak érezted magad, hétvégén viszont olyan buliban, vagy családi/baráti összejövetelben volt részed, ami ráébresztett, hogy a te kisugárzásoddal néhány perc beszélgetéssel is újra beizzíthatod a környezeted nyújtotta biztonsági hálót. Ez lesz mindennek az alapja, hogy végre igazán jól érezd magad a bőrödben!

Még több

Divat