Meghan és Harry nem tartja a kapcsolatot Erzsébet királynővel?

Vagy csak elfelejtenek közölni vele ezt-azt.

Meghan és Harry nem tartja a kapcsolatot Erzsébet királynővel?

Úgy tűnik, Meghan és Harry minden döntésüket egyedül hozzák meg, nem kérik ki a royal család véleményét semmivel kapcsolatban. Így volt ez a lemondásukkor is, amiről maga a királynő is csak a híreken keresztül szerzett tudomást. Most, hogy a pár elköltözött Santa Barbarába, megtalálta álomotthonát, munkafronton is hatalmas lépést tett: szerződést kötött a Netflixszel. Új tartalmakat fognak gyártani, és a bevételük egy részét jótékonyságra fordítják majd.

A napokban nemcsak az derült ki, hogy Fülöp hercegnek nem tetszik a pár új életmódja és az „Amerikában való celebkedése”, de az is, hogy Erzsébet királynőnek megint elfelejtettek szólni a gigaszerződésről. Persze nem tartoznak elszámolással senki felé, de azért furcsa, hogy egy, a jövőjüket nagyban befolyásoló dologról a királynő megint a sajtón keresztül értesült. Konkrétan a neki dolgozó személyzettől tudta meg, hogy mi történik épp az unokája életében.

„Harry nem informálta a királynőt a Netflixes megállapodásról” – mondta egy forrás a Sunnak, majd hozzátette, hogy a királynő szerint a royal családtagok nem eladók, és az intézményen kívül könnyen belebukhatnak a projektjeikbe. Talán pont azért nem avatta be Meghan és Harry a tervébe a királynőt, mert megpróbálta volna lebeszélni őket róla?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat