Nem hiszed el, kivel randizik Cara Delevingne!

Botrányt érzünk a levegőben!

Nem hiszed el, kivel randizik Cara Delevingne!

Még csak alig pár hónap telt el, mióta Cara Delevingne és Ashley Benson két év után szakítottak, de mi csak kapkodjuk a fejünket, hogy azóta mennyi minden történt velük.

Ashleyt már a szakításuk kirobbanásakor lefotózták, amint G-Eazyvel csólolózik, ami persze azonnal elindította a lavinát a fanok között, akik teljesen kiakadtak, hogy Ashley pont G-Eazyre cserélte Carát.

Azt hinnénk, hogy ennél már nem kaphatunk több drámát az egykori párossal kapcsolatban, de mivel Hollywoodról van szó, újra és újra meg kell lepődnünk, a sztori ugyanis csak most kezd igazán viccessé válni.

Cara ugyanis úgy tűnik, hogy nem mással jött össze, mint G-Eazy exével, a világhírű énekesnővel, Halseyvel, akinek a valódi neve amúgy Ashley. Ezek szerint Cara exe Ashley összejött Halsey, vagyis Ashley exével, G-Eazyvel. Ha megfájdult a fejed, az teljesen normális, vagyunk ezzel így még egy páran!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

halsey (@iamhalsey) által megosztott bejegyzés, Máj 17., 2019, időpont: 4:06 (PDT időzóna szerint)

A szupermodell és Halsey kapcsolata azonban egy forrás szerint inkább csak egy kavarás:

„Cara az elmúlt heteket Halseyvel töltötte, nagyon egymásra hangolódtak. Rengeteget nevetnek és nagyon jól szórakoznak, de semmi problémájuk nincs azzal, ha egyikük másokkal is találkozgatni akar…

Egy biztos, mi kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből!

Még több

Divat