Ezt gondolja Harry Styles arról, hogy Taylor Swift dalokat írt róla

Azt hinnéd, ennek a sztorinak már rég vége, hisz majdnem tíz év eltelt azóta, de nem.

Ezt gondolja Harry Styles arról, hogy Taylor Swift dalokat írt róla

2012-ben az egész világ odáig volt Taylor Swift és az akkor még One Direction énekesként ismert Harry Styles szerelméért. Bár a kapcsolat rövid volt, de annál meghatározóbb, mert mindketten merítettek belőle ihletet, vagyis mindkettejüket inspirálta a dolog pár dal megírásához.

A rajongók szerint Taylornak két dala is, a 2015-ös Style, illetve a 2016-ban megjelent Out Of The Woods is Harryről, pontosabban kettejük kapcsolatáról szól. De nem csak ő gondolja így, hanem Harry is, aki a napokban egy interjúban beszélt erről Howard Sternnek.

„Hogy mit jelent nekem valakiről dalt írni? Szerintem hízelgő, még akkor is, ha maga a szöveg nem hízelgő, mert akkor is időt töltöttél vele, és ha már példát kell felhozni, Taylor egy nagyon jó dalszövegíró– mondta Harry, aki hozzátette, hogy ezek legalább jó dalok.

Arról is beszélt, hogy nyilván zavarná, ha valaki csúnyákat énekelne róla, és ő sem szeret úgy dalt írni, hogy abban másokat bánt, mert igenis érdekli őt, hogy a másik hogy érzi magát.

Harry egyébként most nem jár senkivel. Legalábbis hivatalosan nem tudni a témával kapcsolatban semmit. Legutóbbi komolyabb kapcsolata Camille Rowe-val 2018-ban ért véget. Taylor viszont évek óta komoly kapcsolatban él a brit színésszel, Joe Alwynnal, méghozzá négy éve, és azóta ügyesen titokban is tartják magánéletüket, gyakorlatilag semmit sem tudni róluk. Igaz, a rajongók tudni vélik, hogy az énekesnő 2019-es Lover című száma, illetve a London Boy Joe-ról szólhatnak.

Még több

Divat