4 táska, amit minden pasi utál, pedig nagyon menő

Újabb körkérdés a pasikhoz, újabb válaszok, amiken meg fogsz lepődni!

4 táska, amit minden pasi utál, pedig nagyon menő

Totál gáz tote?

Bár te odáig vagy a kis szatyrokért, hiszen praktikus, trendi és extra egyedi mintákban kapható, a tote bagek nem nyerték el a pasik tetszését: „Az egy dolog, hogy szerintem nem annyira szellemesek a táskákon lévő szövegek, mint szeretnétek hinni, de ez egy dolog. A fő probléma ezzel a fazonnal, hogy egyáltalán nem praktikus! Teletömitek a cuccaitokkal, de bezárni nem tudjátok a tetejét (ennél jobban nem is lehetne megkönnyíteni a zebtolvajok dolgát), és persze a világon semmit nem találtok meg benne.” (Zozó, 24)

Fotó: US Getty Images

Drága designer

A táskás-csajok tudják: egy jobb márka darabjának vásárlása igazi befektetésnek minősül. Oké, nem mindenki engedheti meg magának a Louis Vuitton-táskát, de valamilyen designer táska igazi divat-bakancslista! Hát a férfiak nem így látják: „Egyetlen problémám van ezekkel a fancy márkákkal: semmiben nem különbözik egy átlag táskától, de cserébe a (fél)havi fizetésed ráköltöd. Minek?!” (Patrik, 36)

Fotó: US Getty Images

Bukás borítékolva?

Konkrétan nincs trendibb egy clutchnál – szerintünk. Egy elegáns szett elengedhetetlen kelléke, amiből jó, ha több színben figyelnek a darabok a gardróbodban…Vagy mégsem?: „Ha elmegyünk bulizni, a lapos borítéktáskák lényegét, amikkel gyakorlatilag a pénztárcátokat helyettesítitek, még meg tudom érteni. De azoknak a hatalmas típusúaknak semmi haszna: akkor már vegyél olyan táskát, aminek van pántja! Miért nehezíted meg a saját életed?” (Isti, 32)

Fotó: US Getty Images

Övön aluli

Bár idén elmaradtak a fesztiválok, azért az övtáska nemcsak a nyári partik alap kiegészítője. Bárhová mész, feldobja az outfited ÉS még extra kényelmes is, hiszen mindkét kezed felszabadul. Akkor mi lehet vele a para?: „Hiába próbálják elhitetni, a hasitasi gáz volt, most is az, és mindig is az lesz. Igen, még akkor is, ha nem a csípődön, hanem keresztben hordod. Sajnálom, egyszerűen ronda.” (Marci, 29)

Fotó: US Getty Images

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat