Így néznének ki a Disney hercegnők a vörös szőnyegen

Teljesen lecserélték a megszokott ruháikat!

Így néznének ki a Disney hercegnők a vörös szőnyegen

Tuti, hogy kislányként imádtad a Disney hercegnők ruháit, és azt kívántad, hogy bárcsak a te szekrényedben is ott lapulna az egyik mesehős szettje. Ha az eredeti rucikért odavoltál, akkor most dobni fogsz egy hátast, egy tehetséges művész, Marta Sánchez García ugyanis megalkotta a Hamupipőkéék vörös szőnyegre is tökéletes outfitjeit.

„A formákat és a színeket megtartottam, hogy mindenkinek felismerhető legyen a klasszikus Disney hercegnő-look, csak tettem bele egy kis csavart. Ezekben a ruhákban bármelyik hollywoodi díjátadón is megjelenhetnének a kedvenc gyerekkori karaktereink!” – mondta a művész.

Hamupipőke

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ℳartha’s page🦋 (@wecallitdisney) által megosztott bejegyzés, Máj 3., 2020, időpont: 12:39 (PDT időzóna szerint)

A cipőjét éjfélkor elhagyó királylány ebben a szettben simán megjelenhetne az Oscar-gálán, ugye szerinted is? A hihetetlenül stílusos csillogó maszk pedig tökéletesen illik a meséhez.

Csipkerózsika

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ℳartha’s page🦋 (@wecallitdisney) által megosztott bejegyzés, Máj 7., 2020, időpont: 11:49 (PDT időzóna szerint)

Emlékszel még, mikor Auróra tündérkeresztanyukái azon vitáztak, hogy kék vagy rózsaszín legyen-e a hercegnő ruhája? Ezen a modern változaton mindkét szín megtalálható, ráadásul az eredmény egyszerűen elképesztő!

Belle

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ℳartha’s page🦋 (@wecallitdisney) által megosztott bejegyzés, Máj 13., 2020, időpont: 11:54 (PDT időzóna szerint)

Ha leesett az állad, az teljesen érthető, hiszen ez a ruci egyszerűen tökéletes! Az ikonikus rózsa-motívum ráadásul rendkívül határozottan megjelenik, ami külön plusz pont!

Jázmin

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ℳartha’s page🦋 (@wecallitdisney) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2020, időpont: 1:34 (PDT időzóna szerint)

Aladdin szerelme elképesztőn dögös ebben a szerelésben, ráadásul hihetetlenül illik a lázadó, bevállalós személyiségéhez! Bármikor megállná a helyét egy MTV VMA díjátadón!

Hófehérke

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ℳartha’s page🦋 (@wecallitdisney) által megosztott bejegyzés, Jún 13., 2020, időpont: 7:21 (PDT időzóna szerint)

Végül, de nem utolsó sorban itt van Hófehérke, aki úgy néz ki vadiúj szettjében, mintha egy filmpremierre érkezett volna az 1930-as években, ami nem mellesleg nem véletlen, hiszen az eredeti mese 1937-ben jelent meg. Telitalálat!

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat