Te kitalálod, melyik az olcsóbb menyasszonyi ruha?

Nem lesz egyszerű feladat!

Te kitalálod, melyik az olcsóbb menyasszonyi ruha?

Az esküvő nem lenne ugyanaz a varázslatos élmény a menyasszonyi ruha nélkül, amiben garantáltan királylánynak érzed magad. Ugyan nem egyszerű a választás, amikor a tökéletes rucit keresed, de nem feltétlenül kell bankot robbantanod ahhoz, hogy megengedhesd magadnak az álomruhát. Hogy ezt bizonyítsuk, mutatunk három gyönyörű ruhát a legkülönfélébb árfekvésben! Ki tudod találni, melyik esik az olcsó, a közepes és a szuperdrága kategóriákba?

Minimalista és elegáns: egyetlen, tökéletes vonallal emeli ki az alakod ez a ruha. Az aszimmetrikus nyakvonal és a pánt még kifinomultabbá teszi a szabást, az i-re pedig a selyem anyag teszi fel a pontot. Vajon mennyibe kerülhet?

A megoldás: 599 000 Ft

A bohém menyasszonyok legjobb barátja a csipke, hát még ha ilyen trendi szabású ruha egyik fő alkotóeleme. A crop toppal kombinált szoknya igazi tengerparti hatást kelt, ettől válik a lehető legromantikusabb darabbá! Milyen árkategóriába esik?

A megoldás: 59 000 Ft

A klasszikus sziluett jellemzi ezt az esküvői ruhát, ami a csavart, a vállakat szabadon hagyó pánttól lesz különleges. A kicsit aszimmetrikus felsőrészt az egyenes szabású szoknya ellensúlyozza. Biztos lehetsz benne, hogy minden szem rád szegeződik egy ilyen ruciban. De mennyibe kerül?

 

A megoldás: 1 850 000 Ft

Még több

Divat