Titokban megházasodott a Stranger Things sztárja

Egy év randizás után.

Titokban megházasodott a Stranger Things sztárja

Lily Allen és David Harbour kapcsolata gyorsvonatként száguld: tavaly szeptemberben kezdtek randizni, egy hónappal később már együtt jelentek meg a vörös szőnyegen, 2019 decemberében eljegyezték egymást, amit idén májusban jelentettek be hivatalosan. Most pedig egy újabb állomáshoz érkeztek: Las Vegansban megszerezték a házassági engedélyt.

A Page Six infói szerint a Stranger Things sztárja és az énekesnő egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy hivatalosan is összeházasodjon. Bár már az engedélyt megkapták, gyakorlatilag még nem számítanak férjnek és feleségnek. Az okirattal 2021 szeptemberéig bármikor aláírhatják a házassági anyakönyvi kivonatot.

A TMZ viszont úgy gondolja, hogy a szerelmesek valószínűleg nem fognak sokat várni, minél előbb megtartják a lagzit. Lily és David még nem erősítette meg a hírt, így egyelőre nem tudni, mikorra várhatjuk az esküvőt. Bár abból kiindulva, hogy az eljegyzést is csak 6 hónap a lánykérés után jelentették be, nagy az esély rá, hogy titokban gyorsan összeházasodnak, és a rajongóknak csak később árulják el. Bárhogyan is lesz, mi gratulálunk az új mérföldkőhöz a kapcsolatukban (és persze alig várjuk a fotókat a menyasszonyról és a vőlegényről)!

Még több

Divat