Ennyit változott a Kardashian család stílusa 14 év alatt

Most, hogy véget ér a műsoruk, csekkold, hogy néztek ki a kezdet kezdetén és most!

Tegnap Kim Kardashian az Instán jelentette be, hogy véget ért egy korszak: 14 év és 20 évad után befejezik a Keeping Up With the Kardashians című valóságshow-jukat.

„Nehéz szívvel hoztuk meg a családdal ezt a hihetetlenül nehéz döntést, de végül arra jutottunk, hogy elköszönünk a valóságshow-tól, aminek mindent köszönhetünk. (…) Most nem lennék az, aki, és egyikünk sem tartana ott, ahol, ha nincs ez a műsor, ami örökre megváltoztatta az életünket. (…) Az utolsó évad 2021 elején kerül majd adásba, reméljük, hogy nagyon fogjátok szeretni!”– olvasható a posztban.

Úgyhogy ideje megnézni, honnan is indult Kim, Kourtney, Khloé, Kylie és Kendall, és azt, milyenné váltak a lányok az évek során. Csekkold a galériát az akkor és most fotókért!

galéria

Ennyit változott a Kardashian család stílusa 14 év alatt

Ennyit változott a Kardashian család stílusa 14 év alatt

Fotó megosztása:

Fotók: Profimedia – Red Dot

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat