5 trend, amivel hasíthatsz a következő hónapokban

Csak hogy valami jó is legyen 2020-ban!

Egy kis nyár

Fura, de idén ősszel a legtrendibb szín egy nyári árnyalat lesz: a sárga! De nem akármilyen sárga, hanem az, amilyen a vaj is lesz a frissen megsült pirítósra kenve. (Bocsi, ha most miattunk megéheztél.) Ezt a színt gyakorlatilag bármilyen ruhadarabnál kipróbálhatod: attól még, hogy szeptember van, ki mondta, hogy nem hordhatsz még nyári ruhát? De az új kabátod vagy felsőd is tökéletesen mutat majd ebben az árnyalatban.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Megunhatatlanul puffos

A pufi ujjak már egy ideje divatban vannak, és úgy tűnik nem mennek sehova: ennél menőbb szabás konkrétan nem lesz 2020-ban, de még 2021-ben sem…! A felsőd ujjai gyakorlatilag soha nem lehetnek elég nagyok, minél drámaibbak, annál jobb. Szuperül tudnak kinézni például egy csini rucin vagy egy szexi felsőn. Bevállalod?

Fotó: Profimedia – Red Dot

Patchwork party

A patchwork mostanában egyre menőbb anyag lesz, és arra tippelünk, hogy legalább olyan sokáig csücsül majd a trónon, mint a batikolás, ami ugye még mindig szupercool. A patchwork szerintünk farmernél működik a legjobban, amit egy elegáns felsővel kombinálva vagányan elegánssá tehetsz. De ha kísérletező kedvedben vagy, mit szólsz egy patchworkös kabáthoz?

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kabátkirálynő

A pihe-puha kabátoknál egyszerűen nincs menőbb a szezonban! Ezt felvéve megállíthatatlannak fogod érezni magad még a zimankós, télies időjárásban is. Mit neked a hó, a jeges szél vagy a szakadó eső? A fantasztikus kabidban azzal leszel elfoglalva, hogy ne simogasd folyton a plüss anyagot. Neutrálisabb, barnás színekben véve valódi időtálló darabot adsz hozzá a gardróbodhoz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kocka, kocka, kocka

Ha lesz minta, amivel megnyerheted a város stíluskirálynője címet, azok a kockák lesznek. Nagyobb mennyiségben lepi majd el ez a motívum a boltok polcait, mint eddig valaha, úgyhogy ne félj kockást kockással párosítani! Sőt, a pizsiket idéző szettek, ha hiszed, ha nem – talán a karanténnak köszönhetően – a legtrendibb outfit lesz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat