Kiakadt a menyasszony, amiért a szülei cserbenhagyták az esküvője előtt

Elég meredek a sztori…

Kiakadt a menyasszony, amiért a szülei cserbenhagyták az esküvője előtt

Családi drámák mindenhol előfordulnak, de amit ez az amerikai nő mesélt el, tuti nem felejtjük el egy ideig…

A fiatal menyasszonyról tudni kell, hogy van egy mostohanővére, akinek idén nyáron lett volna az esküvője, de a koronavírus miatt sajnos végül át kellett tenni az időpontot, és mondhatni elölről kellett kezdeni a szervezést, nem is beszélve a durva költségekről. 

Közben viszont a fiatalabb testvérnek is megkérték a kezét, aki el is kezdte tervezgetni a nagy napot, ám egy nem várt akadályba ütközött.

„Az édesanyám és a mostohaapám évek óta megígérték nekem és a nővéremnek, hogy mindkettőnknek félreraktak 3-3 millió forintot az esküvőnkre, így emiatt majd nem kell idegeskednünk. Tudtam róla, hogy a nővérem ezt a pénzt már megkapta, még ha a karantén miatt végül el is kellett halasztani. Amikor találkoztam anyukámmal, megkérdeztem tőle, hogy mikor tudja elutalni nekem az esküvőre szánt pénzemet, amire ő elkezdett furcsán viselkedni, majd végül közölte, hogy az már nincs meg, ugyanis már odaadta az én 3 milliómat is a mostohanővéremnek. Egyáltalán nem értettem, hogy ezt hogy tehették meg velem, de ő persze magyarázkodott, hogy az elhalasztott időponttal együtt szinte az egész pénzt elvesztették, hiszen mindent újra kellett szervezni. Úgy éreztem, hogy teljesen elárultak, és még csak meg sem kérdeztek a dologról. Mintha én nem számítanék. Ha pedig ez nem lenne elég, miután kiakadtam, a mostohaapám közölte velem, hogy szánalmas a viselkedésem, és örül, hogy egy forintot sem adott nekem. Minek kellenek így ellenségek, amikor ott van az ember családja, nem?”

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat