Ez a 3 legjobban öltözött csillagjegy

Inspiráló az Instájuk, eredeti a szerelésük, és stylisként is simán megállnák a helyüket.

Ez a 3 legjobban öltözött csillagjegy

Skorpió

A maximalizmusod a stílusodat is meghatározza: vagy kifogástalan szettben lépsz utcára, vagy sehogy. Rengeteg basic cuccod van, nálad inkább a kiegészítőkön van a hangsúly, azokkal viszont mesterien bánsz. Az erősséged a csini részletekben rejlik, és képes vagy pillanatok alatt csak ékszerekkel és hajcsatokkal partiszettre hangolni a nappali lookodat.

Vízöntő

Imádod a régi, vintage darabokat, és ösztönös tehetséggel látod meg a kacatok közé száműzött különlegességeket, amik a ruhatáradban élnek tovább. Innen fakad az eredetiséged is: veled egészen biztosan nem jön szembe a tükörképed, mert kizárt, hogy a szetted minden egyes darabját fast fashion üzletekből halászd össze.

Nyilas

Egy két lábon járó kapszulakollekció vagy, aki inkább minőségi darabokra és kiegészítőkre ruház be, amiket aztán olyan kreatívan variáll, hogy szinte mindig úgy tűnik, mintha új szerelésben nyomulna. Erre csak rátesz egy nagy lapáttal a rendíthetetlen önbizalmad, és a tudat, hogy mindent megteszel azért, hogy a legtöbbet kihozd az életedből.

Még több

Divat