Hatalmas titok derült ki a Star Wars főszereplőjéről

Daisy Ridley Rey sorsáról árult el néhány megdöbbentő infót.

Hatalmas titok derült ki a Star Wars főszereplőjéről

Star Wars-rajongóként biztosan nem mondunk neked újat azzal, hogy a legújabb trilógia rendezőváltásai eléggé rányomták a bélyegét a filmekre – még ha imádtad is a legutóbbi három részt, azért az egyértelmű volt, hogy J. J. Abrams és Rian Johnson között nagyon nem volt egyetértés.

Most kiderült, hogy ez konkrétan a főszereplő, Rey karakterén látszott meg a legjobban, mivel folyton változott a karakter háttérsztorija. Az infót Daisy Ridley osztotta meg, miközben azt a bombát is ledobta, miszerint Rey eredetileg Obi-Wan Kenobi leszármazottja lett volna!

„Az elején Obi-Wannal lett volna kapcsolatban Rey, de még semmi konkrétum nem volt, több verzió is létezett. A következő részben tényleg egy senki volt. Aztán mikor J.J. Abrams visszajött a kilencedik filmet rendezni, akkor már az volt az ötlet, hogy Palpatine a nagypapi. De két hétre rá már ez sem volt biztos. Folyamatosan változott minden, így még forgatás közben sem voltam teljesen biztos abban, honnan származik a karakterem”– mesélte a színésznő.

Úgy tűnik, hogy Abramsnek is megvolt a maga elképzelése a hetedik résznél, majd Rian Johnsonnak is a nyolcadiknál, így az eredeti ötletet a folytatás elég alaposan meglékelte. Ezért amikor a kilencedik részt ismét Abrams rendezte, újra kellett gondolnia a dolgot.

Daisy vallomását egyébként ebben a videóban csekkolhatod:

Még több

Divat