Így viccelődtek Chris Evans meztelen fotóján a sztárok

Köztük a saját tesója!

Így viccelődtek Chris Evans meztelen fotóján a sztárok

Chris Evans tegnap egészen véletlenül felrobbantotta az internetet. Tényleg véletlenül, ugyanis megosztott magáról az Instagram sztorijában egy meztelen fotót (egészen konkrétan egy dick picet, vagyis péniszfotót), pedig csak egy cuki videót akart kirakni egy családi társasozásról. A netezőkben pedig a baki felébresztett valamit. Egyesek totál sokkolódtak, mások titokban köszönetet mondtak a színész Insta-gyakorlatlanságának, de a legtöbben inkább poénra vették a dolgot.  

Így konkrétan Chris saját tesója, Scott ia, aki egy laza tweettel nagyon keményen megtrollkodta a bátyját: „tegnap egész nap nem voltam fenn a közösségi médián. Szóval. Mit hagytam ki?”

De nem Scott volt az egyetlen, aki nyilvánosan szívta egy kicsit Amerika Kapitány vérét. A Marvel sztárjai sem hagyhatták ki ezt a lehetőséget: Mark Ruffalo szintén a Twitteren viccelődött Chrisen: „haver, amíg Trump az elnök, SEMMI olyat nem tehetsz, amivel beégetheted magad. Látod…minden rosszban van valami jó” – ütött két legyet egy csapásra a Hulkot alakító színész.

Volt azonban, aki nem volt ennyire direkt – a Thanost megformáló Josh Brolin egy félreérthetetlen pozícióba helyezett ujjal utalt viccesen Chris bakijára és hívta fel egyúttal a közösségi távolságtartás fontosságára a figyelmet.„Hogy tartsd a megfelelő távolságot, figyelj arra, hogy pont ide állj”– olvasható a képe alatt.

Szegény Chris! Reméljük, nem veszi annyira a szívére az esetet – hiszen, mint ahogy korábban is őszintén beszélt róla, elég durván szorong –, hanem ő is meglátja a szitu humoros oldalát.

via GIPHY

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat