Kapaszkodj meg, kiderült, kivel randizik Kaia Gerber

Ezt nem fogod elhinni!

Kapaszkodj meg, kiderült, kivel randizik Kaia Gerber

Hollywoodban a hírességek szerelmi életét nehezebb követni, mint a kedvenc netflixes sorozatunk cselekményeit, de legalább egy percre sem hagyják, hogy unatkozzunk!

Nemrég még arról cikkeztünk, hogy megvan a legújabb álompár, Zendaya és Jacob Elordi személyében, akik mindketten a hihetetlenül népszerű Eufória című sorozatban szerepelnek. A kapcsolat viszont úgy tűnik, nem tartott túl sokáig, ráadásul a továbblépés sem húzódott el igazán… Jacob ugyanis egy ideje feltűnően sok időt tölt a szupermodell Kaia Gerberrel, a legújabb paparazzi képek alapján pedig elég egyértelműnek tűnik, hogy ők bizony már hivatalosan is egy párt alkotnak.

 

Fotó: Profimedia

Fotó: Profimedia

Persze ez talán rossz hír volt néhány fannak, akik abban reménykedtek, hogy Kaia inkább a szintén modell Cara Delevingne oldalán találja meg a boldogságot, hiszen sok fotón eléggé úgy tűnt, mintha több lenne köztük szimpla barátságnál.A két modell viszonya viszont úgy tűnik, csupán pletyka volt, hiszen az E! News forrása szerint Kaira és Jacob minden idejüket együtt töltik:

„Az utóbbi időben szó szerint elválaszthatatlanok voltak! Együtt járnak éttermekbe, sőt, még edzeni is csak közösen hajlandóak mostanában. Teljesen odavannak egymásért!”

De vajon mit szól ehhez Zendaya?

Nyitó kép: Profimedia 

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat