Kiakadtak Kim Kardashianra, amiért vékonyabbá tenné a terhes nőket

Pedig a celebcsaj állítja, hogy ő csak jót akart…

Kiakadtak Kim Kardashianra, amiért vékonyabbá tenné a terhes nőket

Gyakorlatilag nem telhet el úgy hét, hogy a Kardashian-család valamelyik tagja ne haragítaná magára valamivel a fél internetet. Legutóbb például Kylie-ra és Kendallra rágtak be a fanok, amiért a két csaj semmibe vette a koronavírusra vonatkozó szabályokat.

Most Kimre akadt ki az internet népe, első látásra nem is ok nélkül. Biztosan te is tudod, hogy Kim tavaly Skims néven egy alakformáló fehérnemű márkát dobott a piacra. A szexi fehérneműk még a celebek között is nagyon népszerűek, a legújabb kollekciója azonban eléggé megosztotta a rajongókat.

A Kardashian-csaj ezúttal terhes nőknek készített alakformáló fehérneműt és a fanok rögtön arra következtettek, hogy ezeknek az új daraboknak nem más a funkciója, mint hogy eltakarják, vagy leszorítsák a várandós kismamák pocakját.

A botrány rögtön ki is robbant, Kim azonban tegnap este Twitteren próbálta megvédeni magát és elmagyarázni a kollekció valódi célját:

„Ha még sosem voltatok terhesek, akkor nem is tudhatjátok milyen megterhelő a nőknek a plusz súly cipelése. A kismama kollekcióval nem karcsúsítani szeretnénk, hanem támogatni. A fehérnemű nem szorítja le a hasat, azon a területen nagyon vékony az anyag. Úgy terveztük a kollekciót, hogy segítse megtámasztani a hátat, hiszen sok kismama küzd hátfájással terhesség alatt, a kompressziós leggings pedig segít megelőzni a lábdagadást.”

De Kim azt is kiemelte, hogy az új kismama kollekciója a szülés után is nagyon hasznos és kényelmes viselet tud lenni, főleg, ha valakinek császármetszésen kellett átesnie.

Elsőre tehát tényleg meglepő és megbotránkoztató lehet a kismamáknak szóló alakformáló fehérnemű ötlete, de nagyon úgy néz ki, hogy ezúttal félreértették Kim szándékait

Még több

Divat