Most te is beszerezheted Katalin egyik kedvenc ruháját!

A tökéletes választás őszre!

A ruhákat általában a nyárral azonosítjuk, míg az ősznek már csak a vastag, kötött pulcsik maradnak (bár őket sem imádjuk kevésbé!). De ez nem jelenti azt, hogy amint véget ért a jó idő, máris mehet a szekrényed mélyére az összes kedvenc rucid. Hiszen a vastagabb anyagból készült darabok az őszi hűvösre pont olyan tökéletesen megfelelnek, mint amikor egy kevésbé meleg nyári estére vetted fel őket…ha nem jobban!

Katalin hercegné például esküszik az őszi ruhákra, sőt, akkora szakértője ennek a trendnek, hogy meg is találta az évszakhoz legjobban passzoló stílust! A hercegné a hétvégén villantotta meg a tökéletes darabot, amikor ő és a családja David Attenborough-val találkozott.

View this post on Instagram

The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to share new photographs of their family with @DavidAttenborough. The photographs were taken earlier this week in the gardens of Kensington Palace, after The Duke and Sir David attended an outdoor screening of Sir David’s upcoming feature film 🎞️ ‘David Attenborough: A Life On Our Planet’. With a shared passion for protecting the natural world, they continue to support one another in their missions to tackle some of the biggest environmental challenges our planet faces. This includes working together on The @EarthshotPrize 🌍 the most prestigious global environment prize in history – further details of which will be shared in the coming weeks. When they met, Sir David gave Prince George a tooth from a giant shark 🦷 the scientific name of which is carcharocles megalodon (‘big tooth’). Sir David found the tooth on a family holiday to Malta in the late 1960s, embedded in the island’s soft yellow limestone which was laid down during the Miocene period some 23 million years ago. Carcharocles is believed to have grown to 15 metres in length, which is about twice the length of the Great White, the largest shark alive today.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Az ő kedvence pedig hamarosan a te kedvenced lesz: Katalin ugyanis egy kék chambray anyagból készült ruhát viselt, ami valójában nem igazi farmer, hanem újrahasznosított anyag. Így egyszerre néz ki jól és óvja a környezetet. Katalin őszi ruhatrükkje tehát az, hogy legyen az mini-, midi- vagy maxiszoknya, mindig egy vastagabb anyagot válassz, és erre mehet akár plusz egy réteg felső is. 

A Katalin-inspirálta rucit pedig egy csomó helyen beszerezheted:

  • ha egy kicsit mélyebbre nyúlnál a pénztárcádban, csekkold a celebek által is imádott Ética márkájának darabját ide kattintva,
  • a közepesen drága árfekvésű ruhát a Nordstrom oldaláról tudod beszerzeni,
  • a legolcsóbban pedig az Amazont böngészve találhatod meg a tökéletes őszi rucit.

Még több

Divat