Ez a kardigán lenne az ősz legmenőbb darabja?

Neked is ennyire bejön?

Ez a kardigán lenne az ősz legmenőbb darabja?

A kardigán sokaknak alapból egy felejtős darab, mert a nagyijukra emlékezteti őket. Pedig idén igazán menőnek számít, és ha home office-ban dolgozol, az őszi szezonra aligha kereshetnél kényelmesebb és melegebb felsőt magadnak. De persze az utcán és melóba is bátran viselheted például egy menő szoknyával vagy bőrnacival kombinálva.

Most egy konkrét kardigánért őrül meg az internet, amihez egy kötött croptop is jár. Bizarrul hangzik? Pedig a szett tökéletes átmenetet alkot a nyár és az ősz között, hiszen a melegebb anyagból készült topot önmagában is viselheted, amikor napközben feljebb kúszik a hőmérséklet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

River Island (@riverisland) által megosztott bejegyzés, Szept 8., 2020, időpont: 9:56 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

River Island (@riverisland) által megosztott bejegyzés, Szept 12., 2020, időpont: 10:17 (PDT időzóna szerint)

Egy brit márka, a River Island dobta piacra az újdonságot, és 45 fontért, azaz nagyjából 18 ezer forintért elérhető. A luxusmárka egyelőre halványlilában és bézs színben árulja a toplistás darabját. „A kötött kardigán és a bralette az egyik legnépszerűbb darabunk a szezonban. Kétszer is kiárusítottuk már, és mivel a cég, az influenszerek és a vásárlók kedvence lett, ezért újra kapható” – mondta a márka szóvivője a Daily Mailnek, és azt is elárulta, hogy nemsokára pink és fekete verzióban is elérhető lesz a szett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

River Island (@riverisland) által megosztott bejegyzés, Szept 16., 2020, időpont: 11:11 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

River Island (@riverisland) által megosztott bejegyzés, Szept 19., 2020, időpont: 1:04 (PDT időzóna szerint)

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat