Észrevetted, hogy ezek a sztárok mindig ugyanúgy néznek ki a vörös szőnyegen?

Hiányoznak a red carpet események? Nekünk is, szóval úgy döntöttünk, nosztalgiázunk picit…

Észrevetted, hogy ezek a sztárok mindig ugyanúgy néznek ki a vörös szőnyegen?

Jennifer Aniston és a fekete

Árulja el végre valaki, miért ragaszkodik ennyire a világ egyik legcsinosabb színésznője a monokróm és dekadens lookhoz? Merthogy Jen a Vanity Fair Oscar partiján, a The Morning Show premierjén, és a Murder Mystery bemutatóján is szigorúan feketét viselt. És nyilván zseniálisan áll neki minden – így a fekete is –, mi alig várjuk, hogy újra színeket lássunk rajta.

Profimedia – Red Dot

Keira Knightley habokban

Ha csak teheti, olyan szettekben tündököl, ami félúton van a hippi és a cukorbaba outfit között – viszont pont ezért bírjuk annyira a 35 éves színésznő vörös szőnyeges választásait, hiszen elképesztőn passzol a kislányos imázsához. A kedvencünk magasan A diótörő és a négy birodalom premierjén viselt Chanel Couture (középen).

Profimedia – Red Dot

Emma Watson sötét oldala

Valamiért mindenki hajlamos azt gondolni, hogy Emma Watson azután csúszott rá a feketére, hogy a 2018-as Golden Globe-on a Times Up mozgalom csúcsaként mindenki feketében érkezett, ezzel is kifejezve a zaklatások elleni tiltakozását. Viszont a Harry Potter sztárja már jóval korábban, A szépség és a szörnyeteg, vagy a Noé (helló, ez 2014-ben volt!) bemutatójára is csupa feketében érkezett, ami azóta gyakorlatilag a vörös szőnyeges névjegyévé vált.

Profimedia – Red Dot

Zoey Deutch színes belépői

Vitathatatlan, hogy a Politikus című sorozat sztárja a legédesebb és legszínesebb színésznő ma Hollywoodban. És mindezt annyira éli, hogy nem nagyon találsz róla fekete vagy fehér szettes képet, a ragyogó, telt színeket viszont annál jobban imádja. Mi határozottan a Vanity Fair partiján viselt kék Valentino kreációért rajongunk leginkább!

Profimedia – Red Dot

Saoirse Ronan fodros romantikája

Kedvenc ír színésznőnknek minden IS jól áll, amitől más egészen biztosan fázna a vörös szőnyegen. Imádja a fodrokat, a túlzásba vitt romantikát, a finoman áttetsző anyagokat. És ha megfigyelted, mindezt csak csúcsra járatja a porcelánra alapozott bőr és a hangsúlyosabb szájsmink. Részünkről imádjuk, hogy számára nem kell ahhoz MET-gála, hogy picit megőrüljön a vörös szőnyegen.

Profimedia – Red Dot

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat