Katalin dobta a hercegné imázsát, és még sosem nézett ki ennyire jól

Az a helyzet, hogy a hercegnének SOKKAL többet kéne vegyülnie a fiatalabb generációval!

Katalin dobta a hercegné imázsát, és még sosem nézett ki ennyire jól

Most, hogy Meghan nincs már különösebben képben, Katalin hercegné rivális nélkül maradt az angol királyi családban, legalábbis divat fronton. A hercegné ugyanis különös érzékenységgel találja meg mindig a tökéletes, alkalomhoz illő darabot. És igen, néha talán picit decens, olykor picit karót nyelt, de ha kell, mindenkit lezúz egy hivatalos eseményen, akár ugyanabban az Alexander McQueen ruhában, amiben már korábban is tarolt.

A legújabb szettje azonban pont azért WOW-kategóriás, mert egyáltalán nem úgy néz ki benne, mint egy hercegné, és azt sem mondanánk, hogy egy hétköznapi nő koppintása volt a cél. Inkább olyan hatást keltett, mintha egy menő magazin divatszerkesztője lenne, de győződj meg róla a saját szemeddel.

Profimedia – Red Dot

Profimedia – Red Dot

A szett legmenőbb darabja egy kockás Massimo Dutti oversize gyapjúkabát volt, alatta pedig egy gyönyörű kék pulóver tündökölt. (Csendben súgjuk meg, hogy utóbbi ára 119 font, ami majdnem 50 ezer Ft, de tényleg 100% kasmír, tehát évekig lehet a gardróbod kulcsdarabja.)

Meglehetősen ritkán látjuk a hercegnét nadrágban, így kifejezetten cool hatást keltett ebben a kissé magas derekú darabban, ami csodásan hangsúlyozta az extravékony alakját. Az ékszerek arányát ezúttal is tökéletesen sikerült eltalálnia, ráadásul csodásan mutat különleges jelentéssel bíró nyaklánca (a sztoriért KATT ide) ezzel a felsővel.

Profimedia – Red Dot

Katalin egyébként a University of Derby vendége volt, ahol arról beszélgetett az ott tanuló diákokkal, milyen hatással van rájuk és a szocializációjukra a koronavírus járvány, és hogyan tartják kézben ezekben a nem túl könnyű időkben a mentális egészségüket.

Még több

Divat