Piacra dobták az év legmenőbb kiegészítőjét

Ezzel a nyaklánccal emléket állítottak a nők jogaiért harcoló, valaha élt egyik legcsodásabb ikonnak.

Piacra dobták az év legmenőbb kiegészítőjét

Ruth Bader Ginsburg gyakorlatilag egy liberális szuperhős volt, amellett persze, hogy tagja volt az Amerikai Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságnak. A nevét még azok is ismerték, akiknek fogalma nem volt arról, hogy miként működik egy bíróság vagy a kormány. Ruth Bader Ginsburg nemrég, 87 éves korában hunyt el, és hatalmas űrt hagyott maga után, így őszintén nem csodálkozunk rajta, hogy még a divatiparban is vannak olyanok, akik úgy érezték, mindenképpen emléket kell állítani a legenda előtt.

A Banana Republic ezért piacra dobott egy olyan, de legalábbis ahhoz nagyon hasonló nyakláncot, amit RBG viselt a fekete köpenyén, amin az egy csodás gallérként csillogott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Notorious Necklace is officially sold out! Thank you all for the overwhelming love and positive support.

Banana Republic (@bananarepublic) által megosztott bejegyzés,

Általában akkor vette fel a nyakéket, amikor nem értett egyet a Legfelsőbb Bíróság döntésével, és ezt viselte 2016-ban is, azt követően, hogy Donald Trumpot elnökké választották. Ezért is kapta RBG nyakéke a „másként gondolkodók gallérja” nevet. (Még a hideg is ráz? Minket folyamatosan, de a legjobb értelemben!)

A nagyon fontos jelentéssel bíró kiegészítő még csak most debütált, de akkora volt rá az érdeklődés, hogy rögtön el is kapkodták, így a márka nagy erőkkel dolgozik, hogy újabb darabokat gyártson. A Banana Republic egyébként a nyakláncokból befolyó összeg 100%-át a Nemzetközi Nőket Kutató Központnak ajánlja fel, ezzel is tisztelegve Ginsburg öröksége előtt.

Még több

Divat