Katalin hercegné feketébe bújt, a képei tarolnak a neten

Leszögezhetjük, hogy a hercegnének minden IS jól áll!

Katalin hercegné feketébe bújt, a képei tarolnak a neten

Emlékszel még, mekkorát szólt, amikor Katalin hercegné nemrég maga mögött hagyta kicsit hercegné imázsát, és olyan szettben látogatott el egy neves egyetemre, amit egy menő divatlap szerkesztője is megirigyelt volna? (Ha nem, ITT mindenképpen pótolnod kell!)

Úgy tűnik, a hercegné nagyon tudatos koncepciót követ, ami a stílus-evolúcióját illeti, ugyanis ismét ruhaválasztásával hívta fel magára a figyelmet. Ezúttal tetőtől talpig fekete nadrágkosztümben tündökölt, amitől sokan talán gyászosan festenének, ő viszont valósággal tündökölt – nézd csak!

Fotók: Profimedia

A különös apropó egy promóvideó, amiben a hercegné beharangozza, hogy hamarosan végre kiderül, ki lesz az idei Wildlife Photographer of the Year nevű fotópályázat nyertese. A versenyre 49 ezer pályamű érkezett a világ különböző pontjairól, a kiválogatott és legjobbnak ítélt képeket pedig október 16-án állítják ki a Natural History Musem épületében.

A győztes fotó mellett már csak azt várjuk jobban, ezúttal milyen ruhakölteményben jelenti be Katalin a nyertes nevét. Hamarosan kiderül!

Még több

Divat