Mostantól te is megveheted a világ leghíresebb pulcsiját!

Egy egész kollekció készült Diana hercegné pulcsijaiból, amiknél nehéz most menőbbet találni.

Mostantól te is megveheted a világ leghíresebb pulcsiját!

Huszonhárom évvel a tragikus halála után is bőven hatással van a divatra Diana hercegnő, pláne most, hogy A korona című sorozat hamarosan megjelenő negyedik évadában is ő lesz az egyik kulcsfőszereplő.

Talán ezt is kihasználta most a Rowing Blazers – egyáltalán nem mellékesen Timothée Chalamet egyik kedvenc márkája, csak szólunk –, akik most mutatták be az első, nőknek szóló kollekciójukat, méghozzá olyan pulcsikból, amiket a 80-as évek Dianája inspirált. Na jó, egészen konkrétan fogták, és lemásolták a pulcsijait. Ez viszont inkább tűnik tisztelgésnek, mint szimpla lenyúlásnak, és különben is, tekintve, hogy elképesztően menő darabokról van szó, ennek most kifejezetten örülünk.

 

Például simán beszerezheted ezt a fekete bárányos pulóvert – ami utólag hatalmas kikacsintásnak tűnhet, tekintve, hogy Diana sosem tudott, majd nem is akart beilleszkedni az angol királyi családba. Mondjuk a 295 dolláros, vagyis majdnem 90 ezer forintos kiadásra is fel kell készülnöd! (Hol vannak ehhez képest a Ralph Lauren méregdrága, de annál édesebb macis pulcsija!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our first installment of Fall/Winter 2020, which includes the first Rowing Blazers women’s collection, is a tribute to the early ’80s and to one of our favorite style icons of the era, who perfected the high-low mix, blurred the lines between menswear and womenswear, and always dressed with a sense of humor: Princess Diana. . Made entirely in Great Britain, Europe, and the United States, the collection includes collaborations with several British designers closely associated with the late Princess of Wales: Joanna Osborne and Sally Muir of @warmandwonderful, who made the original “sheep sweater” worn by the Princess of Wales, and Gyles Brandeth of @gylesandgeorgeknitwear, who made the original “I’m a Luxury” sweater. . The collection also includes deep-pile Sherpa “jockey” fleeces; loopback French terry sweats; patchwork tweed and Guards-stripe jackets and pants for men and women; a split tweed bomber and colorblock suit; as well as new bags, belts, socks and caps. . Link in bio to shop Rowing Blazers’ Fall/Winter collection.

Rowing Blazers (@rowingblazers) által megosztott bejegyzés,

De készült egy “I’m a luxury” feliratos pulcsi is, ami már akkor is elképesztően menő volt, most meg aztán pláne (lapozz a galériában!).

A Rowing Blazers egyébként az eredeti tervezőkkel együtt dolgozott az egyes darabokon, ami egy fontos infó, ha kifejezetten érzékeny vagy arra a sajnos eléggé elterjedt jelenségre, amikor nagy márkák nyúlnak le innovatív tervezői ötleteket, hogy aztán széles körben bevezessék azokat, majd halálra keressék magukat velük…

Még több

Divat