Fantasztikusan néz ki Mihalik Enikő a legújabb videójában!

Tudjuk, hogy eleged van a szürkeségből, de Mihalik Enikő legújabb, fekete-fehér videóját akkor is látnod kell. Csak annyit mondunk: Edith Piaf zene, Párisi Udvar hangulat, Szegedi Kata kreációk, és igazi girl power energiák.

Fantasztikusan néz ki Mihalik Enikő a legújabb videójában!

Hogy mit csinál egy olyan elképesztően sikeres szupermodell, mint Mihalik Enikő, ha épp nem ultramenő kisfilmekben szerepel, ahol elspoilerezi az aktuális szezon legzseniálisabb trendjeit? Előbbire még visszatérünk, utóbbiba viszont annyira beleszerettünk, hogy most azonnal látnod kell!

A Visage modellügynökség kisfilmje (amit egyébként Ulz Mátyás feltörekvő tehetség készített) már csak azért is nagyon különleges, mert – modell fun fact 1. – a benne szereplő Mihalik Enikő, Miskolczi Szilvia és Bali Adrienn nagyon régóta elválaszthatatlan barátnők, viszont – modell fun fact 2. – még sosem álltak modellt közösen, hasonló jellegű projektben, így a videó az ő barátságuk előtt is tiszteleg.

És most kanyarodjunk vissza oda, vajon mivel is tölti Enikő a mindennapjait most, hogy egy időre áthelyezte a székhelyét New Yorkról Budapestre: „Júniusban tértem haza Magyarországra, és úgy terveztem, hogy egy évet itthon töltök majd. Ezt az időszakot szeretném tanulással és a családommal tölteni, ami pedig a modellmunkáimat illeti, az európai projektekre fogunk fókuszálni az ügynökségemmel.” – mesélte Enikő.

Apropó vírushelyzet – Enikő hangulatára és hozzáállására nem különösebben volt negatív hatással a járvány, évek óta tudatosan trenírozza magát, hogy megőrizze mentális egészségét és az önbizalmát a külvilág történéseitől függetlenül. „Szerintem ebben a szakmában nem a fizikai megpróbáltatások a legnehezebbek, hanem az érzelmi, mentális oldal jelent kihívást” – szögezi le Enikő, majd hozzáteszi, hogy modellként a kudarcokat is megtanulta a helyükön kezelni. „Kevesen tudják, de amíg egy modell nem kerül be a topok közé, addig rengeteg elutasítást kap.” Ami pedig a sikereket illeti, a top 3 karrier mérföldkő Enikő számára élete első Gucci kampánya, V Magazine címlapja, és a Victoria’s Secret Fashion Show, amin kétszer is végig sétálhatott.

Még több

Divat